Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Overheid, Non-profit 


Functiesoort:

Overig

Projectmanagement

Consultancy, Advies


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Ervaren

Semi-Starter/Young Professional


Uren:

Meer dan 32 uur

24 tot 32 uur


Regio:

Walcheren


Salaris indicatie:

€0 - €5313



Contactgegevens

Adres:

Gemeente Veere

Traverse, 1

4357 ET Domburg

Nederland


Postadres:

Postbus 1000

4357 ZV Domburg

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Angela Polderman-Sleutel

0118 555444



www.werkenbijveere.nl

Vacaturenummer:

V202409060018

Solliciteer

Casusregisseur omgevingswet

Gemeente Veere

Einddatum: donderdag 31 oktober 2024

Wat ga je doen?

Als casusregisseur ben je er verantwoordelijk voor om aanvragen voor de complexere bouwplannen van inwoners en professionals te begeleiden en af te handelen. Je doet dit samen met inhoudelijke specialisten. Je denkt mee met initiatiefnemers om te kijken hoe hun ideeën gerealiseerd kunnen worden en zorgt ervoor dat aanvragen binnen de juiste termijnen wordt afgehandeld. Je hebt contact met een breed scala aan partijen. Verder ben je in staat om knopen door te hakken waardoor het proces soepel verloopt en adviseer je in nauwe samenwerking met je collega’s het college van burgemeester en wethouders. Je bent in staat om het overzicht te houden, je ziet waar de uitdagingen zitten en hoe dit zich verhoud tot bestuurlijke keuzes. Tot slot houd je je bezig met het verder uitwerken en optimaliseren van de nieuwe werkwijze. Dit doe je aan de hand van de ervaringen die je gedurende de tijd op doet (learning on the job).

Wat vragen wij?

Je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding en hebt affiniteit met werken in het fysieke domein. Als je hierin nog geen werkervaring hebt is dat geen probleem, het allerbelangrijkste is dat je ambitie hebt, dan zorgen wij voor een op maat gemaakt opleidings- en inwerk traject! Verder ben je vindingrijk en neem je initiatief. Je kunt soepel communiceren met inwoners en ondernemers en je weet goed in te spelen op de vraag van de klant én zijn omgeving. Samenwerken is voor jou vanzelfsprekend en je hebt een dienstverlenende instelling. Daarnaast herken en creëer je kansen en ben je niet bang om die te benutten. Een goed gevoel voor bestuurlijke, politieke en maatschappelijke verhoudingen, posities en doelstellingen is voor deze functie van groot belang. Je maakt gebruik van digitale middelen en durft te experimenteren met nieuwe systemen en technologie en zet dit in om doelgroepen te bereiken.

Wat bieden wij?

De functie is ingedeeld in normfunctie Medewerker Beleidsuitvoering I, functieschaal 10 met een maximum van € 5.247,- bruto per maand (peildatum 1 januari 2024). Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring. Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd bij goed functioneren.

--> Bekijk hier al onze (overige) arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Wil je meer weten over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Jeroen Viergever, hoofd afdeling Dienstverlening, 0118-555241. Onze recruiter Angela Polderman-Sleutel beantwoordt al je vragen over de procedure en arbeidsvoorwaarden, bereikbaar via 0118-555356. Je bent ook van harte welkom om vooraf vrijblijvend een kop koffie/thee te komen drinken om meer te weten te komen over de functie en afdeling.

Solliciteren

Enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer direct door op de button “solliciteer nu” te klikken. De sollicitatiegesprekken plannen we in overleg.