Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Contactgegevens

Bezoekadres:

Synthomer

Herculesweg 35

4338 PL Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Bianca Baake

0118 678000



www.synthomer.com

Vacaturenummer:

V202409060017

Solliciteer

Store keeper (technisch magazijn)

Synthomer - Herculesweg 35, 4338 PL Middelburg

Einddatum: zondag 06 oktober 2024

De functie:

Je zorgt voor adequate ontvangst, controle, opslag en uitgifte van technische goederen.

Dit betekent o.a.:

  • Je neemt goederen in ontvangst, controleert en plaatst op juiste locatie in het magazijn, waar nodig schakel je met leveranciers over onjuistheden.
  • Je beheert en controleert voorraden (van zo’n 8000 artikelen) en bereidt bestellingen van gebruiksartikelen voor intern gebruik voor.
  • Je bewaakt tijdige ontvangst en signaleert afwijkingen.
  • Je maakt door derden te repareren artikelen verzendklaar en bewaakt de reparatielevertijd.
  • Je coördineert en beoordeelt samen met de technische dienst waar mogelijk vervangende/alternatieve onderdelen
  • Je administreert alle wijzigingen in SAP.

Je hebt een belangrijke rol de efficiënte afhandeling van processen. In deze functie rapporteer je aan de Maintenance Manager. Je werkt op de site in Middelburg.

 Jouw kwalificaties:

Je hebt een opleiding op minimaal MBO niveau en duidelijke affiniteit met logistiek en techniek. Je hebt gewerkt met MS Office en bij voorkeur ook met SAP. Ook heb je een heftruckcertificaat. Je voelt je de ‘eigenaar’ van het technisch magazijn. Je bent accuraat en communiceert goed met leveranciers en collega’s. Je spreekt zowel Nederlands als Engels. Je werkt zelfstandig en bent een zelf-starter.

Wat bieden wij:

Synthomer is een goede werkgever met een resultaatgerichte, maar informele werksfeer. Wij bieden een concurrerend arbeidsvoorwaardenpakket; een goed salaris passend bij de functie en jouw ervaring, een 37,5-urige werkweek; minimaal 25 vakantiedagen, bonus, 13e maand etc.

Heb je interesse :

Herken je jezelf en wil jij een mooie bijdrage leveren aan de logistieke processen bij Synthomer? Laat het ons weten! Mail jouw gegevens t.a.v. midrecruitment@synthomer.com of gebruik de solliciteer-button.

Wij zien uit naar jouw bericht!

Heb je vragen? Voor inhoudelijke informatie neem je contact op met Marco van Bremen via 06 22397984. Heb je vragen over de procedure, bel dan met Bianca Baake via 06 53267680.

Bekijk locatie