Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Automatisering, Internet


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

Meer dan 32 uur



Contactgegevens

Adres:

Amarijn

Breestraat 15

4331 TS Middelburg

Nederland


Postadres:

Postbus 323

4330 AH Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Team Recruitment Amarijn

0118-684000



www.werkenbijzorgstroom.nl

Vacaturenummer:

V202409060016

Solliciteer

Medewerker Servicedesk

Amarijn - Ter Reede

Einddatum: zondag 22 september 2024

Als medewerker servicedesk sta je collega’s van Amarijn te woord, die verspreid over onze locaties werken of in de thuiszorg. Je bent voor hen het eerste aanspreekpunt voor ICT-storingen en problemen en je beseft dat je, om tot de kern van een issue te komen, goed moet doorvragen en analyseren wat het probleem precies inhoudt. Jouw klantgerichtheid en inlevingsvermogen zijn hierbij uitermate belangrijk. Problemen die jij snel kan oplossen, los je direct op, zodat jouw collega aan de andere kant van de telefoonlijn weer verder kan. Je kan snel beoordelen of problemen urgent zijn. Mocht het probleem meer tijd nodig hebben, dan schakel je een tweedelijns collega in en bewaak je het proces totdat ook dit probleem is opgelost. Uiteraard koppel je dit ook terug aan de gebruiker. Daarnaast zorg je ervoor dat de administratie van de ICT-hardware en middelen actueel is en waarborg je de juistheid hiervan.

Als medewerker servicedesk maak je samen met je collega medewerker servicedesk onderdeel uit van het team ICT wat bestaat uit vier systeembeheerders, drie applicatiebeheerders, een Informatie adviseur, een TISO, een privacy officer en het hoofd ICT.

De afdeling ICT is jong van opzet en erop ingericht om ervoor te zorgen dat Amarijn klaar is voor de ICT-ontwikkelingen en -uitdagingen in de nabije toekomst.

De komende jaren zal de ICT-infrastructuur opnieuw worden ingericht waarbij de overstap wordt gemaakt naar de “cloud”. Hier hoort een goede gebruikersondersteuning bij, zoals die van een ondersteunende serviceafdeling mag worden verwacht.

 

Wie zoeken wij

  • Je bent in het bezit van minimaal een mbo niveau 3 diploma, gericht op systeem- en netwerkbeheer en je bent op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in je vakgebied.
  • Gedegen kennis van Windows (11), IOS, Android, MS365, TOPdesk en ITIL is een pré.
  • Je vindt het een uitdaging om telefonisch problemen op te lossen en bent bekend met het geautomatiseerd registeren van incidentenmeldingen.
  • Je hebt een klantgerichte houding, kennis en vaardigheden die ervoor zorgen ervoor dat je snel kan schakelen om tot oplossingen te komen.
  • Je weet als medewerker servicedesk de afdeling ICT op een positieve manier te vertegenwoordigen en geeft gebruikers het gevoel dat geen vraag voor jou te gek is.
  • Je bent integer en betrouwbaar aangaande de informatie die met jou wordt gedeeld en informatie waar je vanuit jouw functie inzicht in hebt.

 

Wij bieden

  • Een uitdagende en prettige werkomgeving, waarbij je volop mogelijkheden hebt om jezelf, de afdeling ICT en Amarijn te ontwikkelen.
  • Een passend salaris conform de cao VVT (FWG schaal 35, max. € 3.337,94 op basis van 36 uur per week).
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering van 8,33%, een aanvullende reiskostenvergoeding, een fietsplan en een inkomensaanvulling verzekering.
  • Diverse ontwikkel- en scholingsmogelijkheden (in- en extern), waaronder de e-learningmodules van GoodHabitz.

 

Meer informatie over de functie

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Renco van Leeuwen, Hoofd ICT. Hij is tijdens kantooruren te bereiken op telefoonnummer 0118 – 448 491 of via 06 11 61 77 81.

Heb je belangstelling voor deze functie? Dan ontvangen we graag jouw CV en motivatiebrief uiterlijk op 22 september 2024.

De sollicitatiegesprekken staan gepland voor vrijdagochtend 27 september in Vlissingen.

 

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten de voorkeur.

 

 

Bekijk locatie