Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Contactgegevens

Adres:

Lelie zorggroep

Laagewei 7

4464AK Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 8176

3009AD Rotterdam

Nederland


Contactpersoon:

0900 22 44 777



www.leliezorggroep.nl

Vacaturenummer:

V202409060012

Solliciteer

Teamcoördinator hulp bij huishouden regio Zeeland

Lelie zorggroep - Goes

Einddatum: dinsdag 05 november 2024

Word jij onze nieuwe Teamcoördinator Hulp bij Huishouden?

Ben jij een geboren coach en weet je anderen te inspireren en te motiveren? Heb jij een passie voor zorg en wil je écht impact maken binnen een organisatie die ertoe doet? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw rol:
Als Teamcoördinator Hulp bij Huishouden ben jij de drijvende kracht achter ons team. Je stuurt, begeleidt en coacht je collega's in nauwe samenwerking met onze planner. Door jouw betrokkenheid zorg je ervoor dat het team soepel en efficiënt functioneert, waarbij kwaliteit en werkplezier centraal staan.
Als Teamcoördinator ben jij de spil binnen ons HBH-team. Je stuurt aan, coacht en ondersteunt je collega’s, zowel individueel als in teamverband. Je draagt bij aan de kwaliteit van zorg, ondersteunt bij processen en zorgt ervoor dat de samenwerking op operationeel niveau soepel verloopt. In deze veelzijdige functie denk je mee over vernieuwingen en werk je samen met het regiomanagementteam om onze doelen te behalen. Kortom: jij maakt het verschil voor je team én onze cliënten!

Wat vragen wij:

Een leidinggevende met een coachende aanpak: Je begeleidt het team Hulp bij Huishouden (HBH) zowel individueel als in teamverband. Je zorgt ervoor dat de basis op orde is en ondersteunt waar nodig.
Je denkt mee in het verhogen van de kwaliteit en de processen:  Jij ziet waar verbeteringen nodig zijn en implementeert deze samen met het team. Dit doe je door mee te denken en actief bij te dragen aan innovaties en samenwerking op operationeel niveau.
Je gaat in gesprek met je team:Je ondersteunt de medewerkers door in gesprek te gaan en samen te kijken hoe het werk nog beter, leuker en effectiever kan worden uitgevoerd.
Het leveren van strategische bijdragen:Je bent een belangrijk onderdeel van het regiomanagementteam en denkt actief mee bij aanbestedingen en beleidsvorming. Samen met je team draag je bij aan het behalen van onze doelstellingen.

Hier ga je werken

Curadomi, onderdeel van Lelie zorggroep, geeft kleur en ruimte aan christelijke zorg in Nederland.
Wij bieden liefdevolle zorg waarin wij in verbinding dicht bij onze cliënten willen staan. Wij willen met daadkracht uitstralen waar wij voor staan. Dat doen wij vanuit de christelijke identiteit en vanuit ons hart. Daarom bieden wij zorg die past bij onze cliënten én medewerkers.
Binnen regio Zeeland bieden wij huishoudelijke hulp aan in gemeenten Vlissingen, Middelburg, Tholen, Goes, Kapelle en Reimerswaal

Dit ben jij:

  • Je hebt een mbo-niveau 4 diploma en ruime werkervaring binnen de WMO-zorg.
  • Je hebt kennis van dienst- en zorgverlening en bewaakt de kwaliteit van zorg.
  • Je bent een coachende leider en stimuleert de deskundigheid van je team.
  • Je beschikt over analytisch denkvermogen.
  • Je bent geduldig, communicatief sterk, goed in luisteren en hebt doorzettingsvermogen.
  • Je woont in de regio en herkent je in onze christelijke identiteit; je werkt vanuit deze overtuiging.

Wij vinden het belangrijk dat je onze missie en visie onderschrijft, jij herkent je in de christelijke identiteit van onze organisatie en leeft en werkt vanuit deze overtuiging

Wat bieden wij?

Een uitdagende en veelzijdige rol waarin jij echt het verschil kunt maken. De kans om te werken binnen een dynamisch en betrokken team. Ruimte voor eigen inbreng en professionele groei.

Waardering voor je werk:  Salaris volgens de cao VVT in schaal 45 (min. € 2.858,27 - max. € 3.848,27 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek). Deze cao geldt ook voor de overige arbeidsvoorwaarden, waaronder de opbouw van vakantiegeld en de eindejaarsuitkering. Het salaris wordt per 1 oktober verhoogd met 2,5%.
Ontwikkelmogelijkheden:Wij bieden ruimte om te groeien en jezelf verder te ontwikkelen en bieden trainingen voor leidinggevende aan.
Extra voordelen:  Toegang tot de personeelsvoordeelwinkel en aantrekkelijke opties via ons meerkeuzesysteem, zoals korting op een fiets, tablet, sportabonnement en meer.
Vast contract:  We starten met een tijdelijk contract. Is er een goede match? Dan zetten we dit graag om naar een vast contract.


Ben jij de coördinator die wij zoeken? En ben je klaar om de volgende stap te zetten?

Solliciteer direct en word het kloppend hart van ons HBH-team in Zeeland. Samen maken we het verschil!
Klaar om de uitdaging aan te gaan? Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!
Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Danielle van Belzen via 06-21238225. Voor vragen over het sollicitatieproces kun je bellen naar 010 251 01 11, appen naar 06 83 91 17 32 of mailen naar werving@leliezorggroep.nl.

Let op: Het opvragen van referenties en een VOG is een standaard onderdeel van onze sollicitatieprocedure.

Bekijk locatie