Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Overheid, Non-profit 


Functiesoort:

Overig

Automatisering, Internet


Dienstverband:

Tijdelijk


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Walcheren



Contactgegevens

Adres:

Orionis Walcheren

Oostsouburgseweg 10

4382 NH Vlissingen

Nederland


Postadres:

Postbus 1

4380 AA Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

Personeelszaken Orionis Walcheren

0118-432700



www.orioniswalcheren.nl

Vacaturenummer:

V202409060008

Solliciteer

Functioneel beheerder

Orionis Walcheren

Einddatum: vrijdag 27 september 2024

 

Wij zoeken voor onze organisatie een Functioneel beheerder voor 36 uur per week.

Ben jij een Functioneel Beheerder met analytisch vermogen en goede adviesvaardigheden? Wil jij werken voor een maatschappelijk relevante organisatie, waar jij echt het verschil kan maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Functioneel Beheerder bij Orionis Walcheren ben jij de schakel tussen gebruikers en applicatieleveranciers. Je draagt bij aan een soepele werking van cruciale applicaties en een optimale dienstverlening.


Over Orionis Walcheren
 
Orionis Walcheren ondersteunt de inwoners van Walcheren op het gebied van werk, inkomen en schulden. Wij helpen mensen hun talenten te ontwikkelen, of dat nu via een werkleertraject is, beschut werk, of binnen ons Werkleerbedrijf. Daarnaast bieden we inkomensondersteuning en schuldhulpverlening als dat nodig is. We vinden het belangrijk dat onze klanten, opdrachtgevers en andere samenwerkingspartners ons deskundig, toegankelijk, betrouwbaar, flexibel, snel en duidelijk vinden. Functioneel Beheer speelt hierin een belangrijke rol.

Dit ga je doen
Als functioneel beheerder ben je verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van applicaties binnen de organisatie. Samen met de informatiemanager, de functionaris gegevensbescherming, de privacy officer en de business analist bepaal jij welke applicaties de organisatie nodig heeft. Je adviseert over de juiste applicaties en koopt deze samen met de inkoop- en contractmanager aan. Je beheert contracten van applicaties en bent inhoudelijk aanspreekpunt voor leveranciers. Daarnaast beheer, ontwikkel en onderhoud je de applicaties en ondersteun je de gebruikers. Je werkt nauw samen met de externe collega’s van de I&A-samenwerking, waar de hardware en ondersteunende software is ondergebracht.

Dit heb je

  • Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau verkregen door opleiding of ervaring
  • Werkervaring binnen het werkgebied/ICT
  • Analytisch vermogen
  • Ervaring met Suite4 sociaal domein, Allegro, Werkstap is een pré


Dit krijg je

  • Een betekenisvolle baan waar je echt het verschil kan maken voor de organisatie
  • Je maakt onderdeel uit van het team Functioneel Beheer binnen de afdeling Bedrijfsvoering
  • De functie biedt volop uitdaging, regelruimte en ontwikkelkansen
  • De mogelijkheid om, in overleg, deels thuis te werken
  • Een salaris van € 3.014,- tot  € 4.752,- (op basis van 36 uur per week)
  • Flexibel inzetbaar IKB (17,05%), dus extra geld volledig in te zetten voor wat je wilt en wanneer je dat wilt

 

Dit ben je
Je bent vooral jezelf. Een positieve en nuchtere persoonlijkheid met een “can do” mentaliteit. Je kunt goed samenwerken en bent resultaatgericht. Je weet hoe je incidenten moet onderzoeken en bent daarin secuur en doelgericht. Als klantgerichte professional vind je het een uitdaging om een zo goed mogelijke dienstverlening te bieden, zodat de klant zo goed mogelijk geholpen wordt. Je bent de schakel tussen de gebruikers van applicaties en de leveranciers. Je controleert of leveranciers hun afspraken nakomen en escaleert als dat niet zo is.
Je bent enthousiast om samen met gebruikers nieuwe functionaliteiten van een applicatie te bespreken. De behoeften van gebruikers zet jij om in acties naar de leveranciers en omgekeerd.
Dankzij je talent voor plannen en organiseren kun je ook goed prioriteiten bepalen in je eigen werk.

                                             We zijn enorm benieuwd naar jou!

 

Zo reageer je
Reageer vóór de sluitingsdatum met de button ‘Solliciteren’ op deze vacature.  Voor meer informatie over de functie of de sollicitatieprocedure kun je terecht bij contactpersoon, zie blok aan de rechterzijde.