Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Overig


Uren:

24 tot 32 uur

16 tot 24 uur



Contactgegevens

Adres:

Amarijn

Breestraat 15

4331 TS Middelburg

Nederland


Postadres:

Postbus 323

4330 AH Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Team Recruitment Amarijn

0118-684000



www.werkenbijzorgstroom.nl

Vacaturenummer:

V202409050043

Solliciteer

Medewerker Bediening

Amarijn - Vredehoflaan 370 4382CJ Vlissingen

Einddatum: donderdag 19 september 2024

Als medewerker bediening zorg jij dat onze gasten prettig worden ontvangen in het restaurant. In deze afwisselende functie draag je zorg voor het openen en sluiten van het restaurant en neem je op een later moment de reserveringen van onze gasten aan, dit kan zijn voor diverse gelegenheden als recepties en vergaderingen.  Zijn de gasten eenmaal aan tafel, dan zorg jij voor een luisterend oor en een lach op het gezicht terwijl je hun bestelling opneemt. Vervolgens serveer je de gerechten en consumpties uit en zorg je voor de nodige aandacht die juist binnen onze doelgroep zo belangrijk is. Ook op de drukkere momenten laat jij jezelf niet uit het veld slaan en bedien jij onze gasten met een lach op je gezicht.

Hebben onze gasten het goede genoten, dan kunnen deze bij jou afrekenen aan de kassa. Wanneer de gasten weer tevreden zijn vertrokken, dan ruim jij de tafel af en maakt deze weer schoon en netjes voor de volgende gasten. Jouw werkzaamheden kunnen niet alleen in het restaurant plaats vinden maar ook tijdens vergaderingen of bij evenementen. In onze brasserie werk je wisselende diensten en werken we met een 7-dagen rooster. Je bent zowel doordeweeks als in het weekend en met feestdagen beschikbaar en bereid om te werken.

Jouw team & werkplek

De brasseries in onze verpleeghuizen zijn ontmoetingsplekken waar gasten, cliënten en familie een hapje en een drankje kunnen nuttigen. Als medewerker bediening ben je onderdeel van ons team facilitaire voorzieningen en werk je samen met je collega’s (assistenten) medewerker(s)bediening, afwashulpen en koks in één van onze brasseries. Je draagt verantwoording af aan onze teamleider restaurants en winkels. Je zal op diverse locaties aan het werk gaan. Onze locaties zitten in Vlissingen, Oost-Souburg en Middelburg.

Wat breng jij mee?

  • Je geeft net dat beetje extra als het gaat om aandacht, een praatje, een glimlach en een luisterend oor.
  • Je hebt aantoonbare horeca-ervaring in de bediening en ervaring met kassahandelingen, werken in weekenden en op feestdagen is voor jou geen probleem.
  • Je bent in staat zelfstandig, hygiënisch, organisatorisch en systematisch te werken.
  • Je bent flexibel, klantgericht en hebt doorzettingsvermogen, je blijft presteren op drukke momenten.
  • Je bent sociaal vaardig en betrouwbaar en hebt affiniteit met de ouderenzorg.

 

Wat bieden wij jou?

  • Een leuke baan in een zelfstandig team, waar we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie
  • Een passend salaris volgens FWG schaal 20 (maximaal € 2.847,02 op basis van 36 uur ofwel een maximaal bruto uurloon van € 18,19)
  • Amarijn kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), vakantietoeslag (8%), een pensioen via PFZW, een inkomensaanvulling verzekering en mogelijkheden voor aanvullende reiskostenvergoeding, een fietsplan, korting bij sportscholen, etc.
  • Ook bieden we diverse ontwikkel- en scholingsmogelijkheden, waaronder elearning modules van Good Habitz

 

Meer informatie en reageren?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en wil je nog wat meer informatie? Je kunt dan contact opnemen met Remco van Schijndel, Teamleider restaurant. Hij is tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer 06-1008 9125.

Interesse? Stuur dan je CV en motivatiebrief uiterlijk op 19 september 2024.

Deze vacature wordt zowel in- als extern geplaatst waarbij geschikte interne (re-integratie) kandidaten voorrang hebben in de procedure.

Bekijk locatie