Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Management, Directie

Financieel, Accounting

Administratief, Secretarieel


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zuid-Beveland


Salaris indicatie:

€3923 - €5746



Contactgegevens

Bezoekadres:

Adrz

-

4462 RA Goes

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Paul Roth

0612801829



www.adrz.nl/

Vacaturenummer:

V202409050025

Solliciteer

Teamleider Financiële Administratie

Adrz

Einddatum: zondag 22 september 2024

 

Wij zijn op zoek naar een

Teamleider Financiële Administratie

Beschrijving
Wil jij een belangrijke rol spelen in de financiële- en salarisadministratie van een dynamisch ziekenhuis met een jaaromzet van €300 miljoen? Bij Adrz zoeken we een Teamleider Financiële Administratie die met een team van 10 professionals zorgt voor de financiële afhandeling en salarisbetalingen aan al onze medewerkers. De Teamleider financiële administratie speelt hierin een belangrijke rol en zorgt ervoor dat zijn/haar medewerkers optimaal kunnen functioneren en dat processen adequaat zijn ingericht. Tijd om je expertise in te zetten bij Adrz.

Verantwoordelijkheden
Als Teamleider financiële administratie zorg je voor een accurate financiële administratie, salarisadministratie en rapportage en waarborg je de naleving van (fiscale) wet- en regelgeving. Je geeft leiding aan en coacht de administratieve teams grootboek, debiteuren, crediteuren en salarisadministratie. Je identificeert en implementeert verbetermogelijkheden en bevordert een positieve en productieve werkomgeving. Tevens zorg je voor goede afstemmingen binnen Finance & Control, binnen Adrz en met externe partijen zoals accountant, bank en Erasmus MC.

Daarnaast ben je actief betrokken bij:

  • een snelle oplevering van het maandresultaat en de jaarrekening zijn belangrijk voor Adrz, jij stuurt deze processen aan;
  • de inzet van data-analyse en het verder uitbreiden van ‘internal controls’;
  • de voorbereidingen voor ondertekening convenant Horizontaal Toezicht met de belastingdienst;
  • de zorg is in ontwikkeling; dit betekent dat er regelmatig wijzigingen zijn in interne en externe administratieve processen;
  • momenteel maakt Adrz de overstap naar AFAS.

 
Welkom bij de afdeling Finance & Control
De financiële administratie maakt onderdeel uit van de afdeling Finance & Control (F&C). Je werk nauw samen met andere teams binnen F&C: Business/concerncontrol, inkoop, zorgadministratie en zorgcontractering. Daarnaast werk je samen met functioneel beheer, HR en verschillende afdelingen binnen het ziekenhuis.

Onmisbaar in de zorg
We zoeken een teamleider financiële administratie die proactief, hands-on, nauwkeurig en oplossingsgericht te werk gaat. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief samen te werken. Daarnaast heb je:

  • een afgeronde relevante opleiding op minimaal hbo-niveau;
  • uitstekende kennis van administratieve en financiële processen met de bijbehorende (fiscale) wet- en regelgeving zoals vpb, btw, lb en wnt;
  • leiderschapservaring en ben je in staat om mensen mee te nemen in nieuwe manieren van werken.


Zorgvuldig op jouw wensen afgestemd
Samen nemen we de verantwoordelijkheid voor de patiënt in Zeeland. En daar belonen we je als teamleider financiële administratie bij Adrz uiteraard voor. Je krijgt bijvoorbeeld:

  • een bruto maandsalaris tussen € 3.923,- en € 5.746,- (FWG 60) op basis van een 36-urige werkweek.
  • 8,33% vakantiegeld, 144 vakantie-uren en 57 PLB uren (Persoonlijk Levensfase Budget) op fulltime basis.
  • een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • reiskostenvergoeding van € 0,16 per kilometer (max. 50 km enkele reis). Reis je via de Westerscheldetunnel? Dan krijg je daar ook een vergoeding voor.
  • de mogelijkheid om gebruik te maken van de mijn Keuzeregeling van Adrz. Bijvoorbeeld voor extra reiskostenvergoeding.
  • Allerlei opleidingsmogelijkheden. Zo staan er verschillende (online) opleidingen voor je klaar via onze Adrz-academie.
  • en een telefoon, laptop en de mogelijkheid om geregeld vanuit huis te werken.


Sta midden in de maatschappij bij Adrz

De ‘Zeeuwse’ patiënt kwalitatief goede zorg, gemak en comfort bieden. Dat maken we bij Adrz mogelijk met meer dan 2.000 medewerkers, medisch specialisten en vrijwilligers. Waar en wanneer nodig staan we klaar voor onze patiënten. Van huisartsafspraken tot (super)specialistische zorg. En sinds 2017 is het Erasmus MC onze academische ruggengraat. Zo houden we de kwaliteit van de zorg in Zeeland op hoger niveau.

Interesse?
Solliciteer dan zo snel mogelijk en zeker vóór 22 september 2024 via onze sollicitatiepagina. Bij geschikte kandidaten kunnen er eerder gesprekken worden gepland en kan de vacature eerder worden gesloten. En daarna? Dan:

  1. ontvang je na de sluitingsdatum zo snel mogelijk een reactie van ons;
  2. volgen de sollicitatiegesprekken met de sollicitatiecommissie;
  3. ontvang je een voorstel met de arbeidsvoorwaarden.


Heb je nog vragen over deze mooie functie? Gert van Willigen (Hoofd Business Control, FA en BI) beantwoordt ze graag. Je kunt hem bereiken via 06 - 82 12 43 19 en g.vanwilligen@adrz.nl. Of wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met de HR-collega’s via 088 125 47 81 of HR@Adrz.nl. We hopen je snel te verwelkomen in ons team.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.