Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Industrie, Chemie


Functiesoort:

Automatisering, Internet

Projectmanagement

Techniek


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zuid-Beveland


Salaris indicatie:

€4627 - €7126



Contactgegevens

Bezoekadres:

Zeeland Refinery

Luxemburgweg 1

4455 TM Nieuwdorp

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Annemarie Bos

0113-619000



zeelandrefinery.nl/

Vacaturenummer:

V202409050003

Solliciteer

Reliability Engineer Electrical Systems

Zeeland Refinery

Einddatum: zondag 22 september 2024

Ben jij toe aan een volgende stap in jouw carriere in de chemische industrie? Ben jij een techneut en graag in control? Hou je van samenwerken en afwisseling? Lees dan snel verder!

Zeeland Refinery staat voor een werkomgeving waarin we het beste in elkaar naar boven halen door het geven van uitdaging, verantwoordelijkheid, autonomie en waardering. Als getalenteerde medewerkers kunnen we verwachtingen overtreffen door onderling respect, vertrouwen en verbondenheid. Werkplezier, een gezonde werk-privé balans, ontwikkelingsruimte en goede arbeidsvoorwaarden zijn voor ons cruciaal.

Wij zoeken een Reliability Engineer Electrical Systems

 

De functie

Als Reliability Engineer Electrial Systems werk je aan het duurzaam onderhouden en verbeteren van de elektrische systemen en installaties in onze raffinaderij. Dit zodat ze beter beschikbaar zijn, betrouwbaarder werken en betere prestaties leveren en leidt tot lagere onderhoudskosten. Je onderzoekt technische problemen, kijkt naar onderhoudskosten en doet aanbevelingen voor verbeteringen. Je werkt nauw samen met verschillende afdelingen van onze raffinaderij en de andere collega’s van de afdeling E&I.

Je komt te werken in een hecht team van 13 vaste medewerkers en 8 vaste onderaannemers in het E&I team van onze afdeling Maintenance. Hier draait alles om techniek, teamwork en resultaten.

Als Reliability Engineer Electrical Systems loop je consignatie.

 

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende functie waarin je kunt groeien en jezelf kunt ontwikkelen met ruimte voor eigen initiatief en invulling. Je maakt deel uit van een team gemotiveerde professionals die samenwerken aan onze visie. Verder bieden wij jou:

  • vrijheid en zelfstandigheid in het organiseren van werk
  • salaris tussen de € 4.627,= en € 7.126,= bruto per maand
  • jaarlijkse bonus
  • 25 vakantie- en 13 adv-dagen
  • reiskostenvergoeding op basis van € 0,23 per kilometer
  • goede pensioenregeling
  • interessante voordelen zoals bedrijfsfitness en een fietsplan
  • bijdrage in de zorgverzekering
  • flexibele werktijden om werk en privé in balans te houden
  • een jaarcontract met zicht op een vast dienstverband.

 

Wat vragen wij van jou

Je werkt graag in een omgeving waarin we iedere dag een beetje beter willen worden. Jij bent iemand die verder denkt en echt meerwaarde wil leveren door structureel op zoek te gaan naar de beste oplossingen. En niet onbelangrijk, je werkt graag in teamverband, bent proactief en behulpzaam. Verder heb je:

  • een afgeronde Hbo-opleiding in een elektrotechnische richting
  • 3 tot 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie in de (petro-)chemische industrie
  • ervaring in het werken binnen projectteams, je houdt van de afwisseling die dit met zich meebrengt
  • basiskennis van industriële IT-technologie.

Naast deze inhoudelijke aspecten van de rol zie je het als jouw persoonlijke missie om jouw kennis en enthousiasme over te brengen op het team. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden en stuur je je collega’s aan waar nodig.

 

Wie zijn wij

Zeeland Refinery streeft ernaar de beste werkgever in de regio te zijn. Als goede buur werken we voortdurend aan het verbeteren van onze veiligheid, betrouwbaarheid en milieuprestaties en maken we gebruik van de nieuwste beschikbare technologieën en software. Zeeland Refinery behoort tot de top energie-efficiënte raffinaderijen ter wereld. Bij Zeeland Refinery zijn we ons bewust van de uitdagingen en kansen die de energietransitie met zich meebrengt. We hebben een heldere toekomstvisie waarin we onze rol als duurzame en innovatieve raffinaderij verder willen versterken. We zoeken daarom naar gemotiveerde en getalenteerde medewerkers die samen met ons gaan bijdragen aan een klimaatneutrale energievoorziening.  

 

Interesse?

Reageer dan uiterlijk zondag 22 september 2024 op deze vacature door je sollicitatiebrief met cv te sturen naar jobs.zr@zrefinery.nl.

Vragen over de inhoud van de job? Bel dan met Robert Minderhoud (Superintendent E&I) tel. 0113-619463 / 06-46281770. Vragen over de sollicitatieprocedure? Bel dan met Annemarie Bos (Human Resources Officer) tel. 0113-619 206.

 

Werving- en selectiebureau of headhunter? Bedankt voor het meedenken, maar wij werven graag zelf onze kandidaten.

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.