Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Contactgegevens

Bezoekadres:

SVRZ

Koudekerkseweg 143

4335 SM Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

JobCare SVRZ

088-8871010



werkenbijsvrz.nl

Vacaturenummer:

V202409040031

Solliciteer

Teamcoach zorg voor zorgteams PG

SVRZ

Einddatum: dinsdag 24 september 2024

Ben jij die zorgprofessional met interesse voor het coachen, begeleiden en aansturen van zorgteams? Solliciteer dan op de vacature Teamcoach voor SVRZ Zwink in Tholen en Maartenshof in Sint Maartensdijk. De uren zijn bespreekbaar tussen 28 tot 36 uur per week, waarbij woensdag een vaste werkdag zal zijn.

Hoe ziet jouw avontuur eruit?

In deze gevarieerde baan zorg je samen met de teams van Zwink en Maartenshof voor een goede en gepaste woon- en leefomgeving voor ca 35 cliënten met dementie, die op verschillende woongroepen verblijven binnen deze woonzorgcentra. Het coachen en aandacht voor het welzijn van de circa 55 medewerkers zijn een belangrijk onderdeel van de functie en je beschikt dan ook over stimulerende, enthousiasmerende en coachende vaardigheden. Je coacht het team in nieuwe ontwikkelingen en werkprocessen en je signaleert knelpunten. Je weet medewerkers te overtuigen en weerstanden te overwinnen.

Je bent verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de teams en let daarbij op klanttevredenheid, kwaliteit van de geleverde zorg, de te behalen (budgettaire) resultaten, de ontwikkeling van de individuele teamleden en de kwantitatieve bezetting van de teams in relatie tot het formatieplan. Voor de medewerkers van deze teams creëer je een goede werkomgeving. Je bent in staat om ontwikkelingen in te zetten, verbeteringen door te voeren in de uitvoering van de werkprocessen en beoogde veranderingen te begeleiden. Je faciliteert de medewerkers zodanig dat zij in staat zijn om de cliënten te ondersteunen op hun levenspad wanneer en waar dat nodig is. Je streeft er met je teams dan ook naar dat de cliënten zich thuis voelen en verbonden blijven met hun vertrouwde omgeving. Je zorgt voor een goede informatievoorziening en voor duidelijkheid over kaders en randvoorwaarden. Vanzelfsprekend beschik je over goede communicatieve vaardigheden.

GEVRAAGD

  • HBO werk- en denkniveau
  • Managementopleiding op HBO-niveau of bereid deze te volgen
  • leidinggevende/coachende werkervaring

AANBOD

  • Bruto maandsalaris maximaal € 4.906,49 op fulltime basis (FWG 55)
  • Contract voor onbepaalde tijd
  • Uren bespreekbaar tussen 28 en 36 uur per week
  • Een zelfstandige, uitdagende en afwisselende baan
  • Je krijgt alle ruimte en mogelijkheden om er iets moois van te maken
  • Veel verantwoordelijkheid
  • De sollictatiegesprekken zijn gepland op vrijdag 27 september in de ochtend
  • Een assessment kan tot de selectieprocedure behoren