Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Contactgegevens

Adres:

Stichting KIO

Van der Biltplein 6

4451 AE Heinkenszand

Nederland


Postadres:

Postbus 2

4456 ZG Lewedorp

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. M. Korten

0113 56 85 22



www.stichtingkio.nl

Vacaturenummer:

V202409040025

Solliciteer

Ambulant hulpverleners (SKJ) gezocht!

Stichting KIO - 4-6 Van der Biltplein 4-6 4451AE Heinkenszand

Einddatum: vrijdag 04 oktober 2024

Wij zoeken een nieuwe collega die mee wil bouwen aan ons ambulante team! Een warm en betrokken persoon voor de kinderen en gezinnen die begeleiding van ons krijgen. Iemand die vrolijk en enthousiast met ze bezig wil zijn om competentiegericht te ontwikkelen, gevoel van veiligheid te behouden/creëren en met kind en gezin te werken aan hun ontwikkeling richting meer zelfstandigheid.

Integer, humor en zorgzaam zijn andere talenten die wij graag zien in een nieuwe collega ! 

Als ambulant hulpverlener stimuleer je het individuele ontwikkelingsproces van de client en creëer je een gevoel van veiligheid en stabiliteit voor client en het gezin/ systeem. Dit alles op basis van de doelen die vastgelegd zijn in het ondersteuningsplan. Het werken met deze doelgroep vraagt wel specifieke ervaring met het omgaan met opvoedingsproblemen, gedragsproblemen, autisme e/o in combinatie met LVB.

Functie-eisen

Wij zoeken HBO geschoolde medewerkers  met een SKJ registratie voor deze functie met een positieve houding, goede communicatieve en sociale vaardigheden. Daarnaast beschik je over een enthousiaste en flexibele instelling. Organisatietalent, verantwoordelijkheidsgevoel, zelfstandigheid  zijn begrippen die je niet vreemd zijn. Je toont initiatief en hebt een motiverend en stimulerend aandeel in teamverband.

Bedrijfsprofiel

Stichting KIO is een ondernemende en groeiende organisatie voor alle doelgroepen tussen 0-18 jaar ( WLZ, Jeugdwet).  Maar ook als jeugd volwassen wordt is en blijft er plek bij KIO ( Beschermd Wonen, WLZ, WMO).  Wij werken als een hecht  team met elkaar samen en we bestaan inmiddels uit ruim 150 medewerkers. Wij hebben meerdere dagverblijven en woonvormen waar wij zorg en begeleiding  bieden. Bij KIO staat de client centraal. Wij bieden zorg op maat binnen kleinschalige locaties, daarnaast bieden wij ook zorg en begeleiding in de thuissituaties  aan zowel bij kinderen als volwassenen evenals begeleiding op diverse scholen. Meer info op www.stichtingkio.nl

Wij bieden medewerkers een ruim scholingsaanbod zodat je je kennis steeds verder kunt uitbreiden voor bijvoorbeeld je  SKJ registratie en er zijn ook diverse scholingen via E-learning. Jaarlijks wordt het scholingsaanbod verder uitgebreid.

Salaris volgens CAO gehandicaptenzorg. Het aantal uren is bespreekbaar, ook een combinatie met werkzaamheden op een andere locatie of doelgroep bij KIO is een optie.

We willen het ambulante team verder uitbreiden om goed aan de zorgvraag te kunnen voldoen. 

Binnen KIO zijn arbeidsovereenkomsten tot 36 uur een optie.

Voor solliciteren, vragen en/ of opmerkingen kun je contact opnemen met Marlyn Meijvogel (teamleider Ambulant) via sollicitatie@stichtingkio.nl of per telefoon/app op 0625260300.

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.

Bekijk locatie