Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Onderwijs


Functiesoort:

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk


Ervaringsniveau:

n.v.t.


Uren:

16 tot 24 uur

24 tot 32 uur


Regio:

Walcheren


Salaris indicatie:

€3186 - €5862



Contactgegevens

Bezoekadres:

OZEO

Kleverskerkseweg 49

4338 PB Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Personeel & Organisatie Ozeo

0118-745011



www.ozeo.nl

Vacaturenummer:

V202409040024

Solliciteer

Programma-manager inclusiever onderwijs

OZEO - Bestuurskantoor, Middelburg

Einddatum: vrijdag 20 september 2024

Programma-manager

Inclusiever onderwijs

(0,4 – 0,8 fte)

 

Ben jij creatief? Durf je out of the box te denken en ben je een echte verbinder en netwerker? Dan zijn wij speciaal op zoek naar jou!

Elke leerling heeft recht op onderwijs, maar niet elke leerling past binnen het aanbod van onze scholen. Hier ligt een mooie opdracht vanuit het Ozeo-koersplan; welk onderwijsaanbod hebben we binnen welke regio en is dit aanbod toekomstgericht? Help jij ons mee met deze opdracht?

Wat houdt de functie in?

Vanuit het koersplan ‘Wij zijn Ozeo’ zijn vier speerpunten voor de komende jaren beschreven. Als programma-manager inclusiever onderwijs ben je verantwoordelijk voor:

  • Het in kaart brengen van het huidige aanbod van Ozeo;
  • Het verbinden van het aanbod van de Ozeo-scholen;
  • Vervolgens creëer je samen met directeuren, bestuurskantoor en bestuur een plan om het onderwijsaanbod voor alle leerlingen in Zeeland op de kaart te zetten en uit te voeren. Hybride en meer inclusieve vormen, maar ook thuisnabij horen hierbij.
  • Het versterken van de interne en externe samenwerking op provinciaal en regionaal niveau.
  • Tevens is het beschrijven van de onderwijsmogelijkheden die Ozeo-kan bieden een van de opdrachten.

Wie zoeken wij?

Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je bent toegankelijk voor collega’s en externe partners. Je hebt actuele kennis van het onderwijs, onze doelgroepen en de sociale context. Daarnaast ben je een echte verbinder en heb je een visie op innovatieve onderwijsontwikkelingen.

Je hebt kennis van zowel het po als het vo, ook van de relevante wet- en regelgeving. Je bent vaardig in het opzetten, begeleiden en uitvoeren van projecten. Verder ben je bekend met het opstellen van rapportages, beleidsnotities en adviezen. Een goede bekendheid met het Zeeuwse  is een grote pré.

Waar ga je werken?

Ozeo is een ambitieuze stichting met 17 specialistische scholen, verspreid over Zeeland. Elke school is anders, qua leerlingen en context. Dagelijks geven we het beste onderwijs wat past bij zo’n 2200 leerlingen. Wil je een indruk krijgen van onze scholen en leerlingen? Kijk dan dit filmpje: Ozeo video 2022.

 Wat bieden wij?

  • Een salaris tussen 3.186 en 5.862 per maand (salarisschaal 11 cao po)
  • Het project heeft een looptijd van twee jaar, startdatum in overleg
  • Reiskostenvergoeding volgens de CAO PO met daarbij een fiscale uitruilregeling.
  • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering, pensioenopbouw via ABP.
  • Volop scholingsmogelijkheden en trainingen op het gebied van duurzame inzetbaarheid bijvoorbeeld georganiseerd door Qwestor Educatief en ons vitaliteitsaanbod Kwiek!

Geïnteresseerd?

Enthousiast over deze vacature? En wil je bijdragen aan de mooie, belangrijke, maar ook complexe opdracht waar Ozeo de komende jaren voor staat? Stuur ons een mail met je cv en motivatie. Je motivatie mag een brief zijn, maar ook alle andere (creatieve) vormen van solliciteren zijn welkom. Je sollicitatie kun je mailen naar hrm@ozeo.nl, ter attentie van Evelien Danneels; college van bestuur. Of solliciteer op de sollicitatiebutton op de website.

Voor inhoudelijke vragen of een telefonisch informatief voorgesprek, kun je contact opnemen met Evelien Danneels via het secretariaat: 0118 – 74 50 11.

De uiterlijke sollicitatiedatum is vrijdag 20 september 2024. De sollicitatiegesprekken staan gepland op maandagmiddag 7 oktober 2024.

Bekijk locatie