Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Contactgegevens

Adres:

Syndus Group

Mr. F.J. Haarmanweg 9

4538 AM Terneuzen

Nederland


Postadres:

Postbus 7

4530 AA Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Senna Riemens

0115-644622



www.werkenbijsyndus.nl

Vacaturenummer:

V202409040016

Solliciteer

Onderhoudsmonteur

Syndus Group - Industrieweg 34 Terneuzen

Einddatum: vrijdag 04 oktober 2024

Ben jij een sleutelaar die graag werkt aan grote mobiele werktuigen? Onderhoudswerkzaamheden, veiligheidskeuringen en servicebeurten; jij draait er je hand niet voor om!

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?

Als onderhoudsmonteur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden, veiligheidskeuringen en (preventieve) onderhoudswerkzaamheden aan al onze mobiele verhuurobjecten, zoals hoogwerkers, verreikers, schaarliften, aggregaten en compressoren. Voor jouw eigen beeldvorming: we hebben in totaal 2.000 industriële machines in beheer!

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Als onderhoudsmonteur ben je werkzaam bij onze werkmaatschappij Arentis. Je bent werkzaam in onze werkplaats bij ons hoofdkantoor in Terneuzen. Als monteur ben je voornamelijk zelfstandig aan het werk, maar tijdens jouw werkzaamheden heb je dagelijks contact met collega (onderhouds)monteurs in onze werkplaats. Daarnaast kom je dagelijks in contact met collega’s van de afdelingen Inname, Werkvoorbereiding en het Magazijn.

Waarom is dit iets voor jou?

  • Je beschikt over een afgeronde MBO niveau 2 of 3 opleiding bij voorkeur richting motorvoertuigentechniek, elektrotechniek of mechanisatietechniek.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Een goed salaris conform CAO Metalektro;
  • 27 vakantiedagen en 13 adv dagen. Tel maar uit!;
  • Een goede pensioenregeling via PME en een premievrije aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering;
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door het volgen van trainingen en aanvullende opleidingen in jouw vakgebied;
  • Doorgroeimogelijkheden. Bijvoorbeeld naar senior monteursfunctie of een functie als servicemonteur;
  • Én veel leuke extra’s. Denk aan een jaarlijks budget om te besteden aan jouw vitaliteit en gezondheid, een loyaliteitsbonus en gezellige bedrijfsfeestjes.

Wie zijn wij?

Arentis, onderdeel van de Syndus Group, verhuurt een totaalpakket aan industriële machines en gereedschappen. De hoofdactiviteiten zijn gericht op verticaal en horizontaal transport en het leveren van kranen, machines en materieel voor onder andere de sectoren industrie, bouw, chemie en petrochemie. Arentis heeft vestigingen in Nederland en België.

Enthousiast?

Laat het ons weten en stuur een bericht naar vacatures@syndus.com. Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met onze collega Paul van Veldhuizen (afdelingshoofd service & maintenance) via tel. +31 115 644 724 of WhatsApp via https://wa.me/31645810622.

Bekijk locatie