Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Overig

Medisch, Zorg


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

Tot 16 uur

16 tot 24 uur



Contactgegevens

Bezoekadres:

De Huisartsenconnectie

Van der Biltplein 1

4451 AE Heinkenszand

Nederland


Contactpersoon:

De Huisartsenconnectie te Heinkenszand

0113- 344057



www.dehuisartsenconnectie.nl

Vacaturenummer:

V202409030023

Solliciteer

Praktijkondersteuner GGZ Huisartsenpraktijk SenS

De Huisartsenconnectie - Huisartsenpraktijk SenS

Einddatum: donderdag 03 oktober 2024

Huisartsenpraktijk SenS uit Goes is per direct op zoek naar een Praktijkondersteuner GGZ voor 16 uur per week


Wat houdt de functie in?

Samen met een collega praktijkondersteuner GGZ ben je verantwoordelijk voor de eerstelijns zorg aan patiënten met uiteenlopende psychosociale problematiek voor alle leeftijdsgroepen. Hierin volgen wij het landelijk functieprofiel POH-GGZ.

 

Wat bieden wij jou?

  • Een uitdagende en zelfstandige baan in een dynamische groepspraktijk bij Huisartsenpraktijk SenS in Goes. Werkdagen zijn in onderling overleg te bepalen.
  • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van 12 maanden, met uitzicht op verlenging van het dienstverband voor onbepaalde tijd bij goed functioneren en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden.
  • Salariëring bij indiensttreding conform de cao-huisartsenzorg in schaal 8 of schaal 9. Inschaling is afhankelijk van opleiding en opgedane werkervaring.
  • Aantrekkelijke aanvullende arbeidsvoorwaarden conform de cao-huisartsenzorg zoals; vakantiegeld, eindejaarsuitkering, aansluiting bij het pensioenfonds Zorg en Welzijn en reiskostenvergoeding.
  • Wij dragen zorg voor deskundigheidsbevordering in de vorm van nascholingen en intervisie.

 

Wat tref je aan:

Je werkt in de mooie stad Goes, in Zuid-Beveland.
De patiënten hebben over het algemeen Zeeuwse roots, zijn hartelijk en respectvol. De leeftijdsverdeling is vergelijkbaar met het Nederlandse gemiddelde.
Huisartsenpraktijk SenS is een goed georganiseerde, NPA geaccrediteerde, gezellige huisartsenpraktijk in Goes. Wij nemen de tijd voor onderling overleg en ruime aandacht voor de patiënt.  Ons hecht team bestaat uit 4 huisartsen (waarvan 3 maatschapsleden), een praktijkmanager, een POH-GGZ, 3 POH-S en 5 doktersassistentes.
’s Morgens om tien voor acht beginnen we de dag met het hele team door middel van een dag start, fijn om elkaar even te zien en indien nodig zaken te bespreken over wat we kunnen verwachten tijdens deze werkdag. Er kan in de praktijk laagdrempelig onderling overlegd worden. We lunchen gezamenlijk om half één. Er heerst een harmonieuze werksfeer.

 

Wat breng jij mee?

Je hebt de opleiding tot Praktijkondersteuner GGZ afgerond of bent bereid deze te volgen. Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring in de (eerstelijns)GGZ en/ of psychosociale hulpverlening. Je beschikt over goed ontwikkelde sociale en communicatieve vaardigheden en je werkt zelfstandig en gestructureerd. Samenwerken en professioneel handelen zijn voor jou vanzelfsprekend.

Contactgegevens voor solliciteren of meer informatie.
Graag ontvangen we jouw motivatie vergezeld van je CV.
Huisartsenpraktijk SenS
Stationspark 33 + 47
4462 DZ Goes
Carina Dieleman, praktijkmanager
Tel. 0113-257122
Mail: backoffice@praktijk-sens.nl

Bekijk locatie