Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO

HBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie


Functiesoort:

Commercieel, Verkoop

Inkoop

Management, Directie

Techniek


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Walcheren


Salaris indicatie:

€6250 - €7500



Contactgegevens

Adres:

Bouwgroep Peters B.V.

Grenadierweg 21

4338 PG Middelburg

Nederland


Postadres:

Postbus 310

4330 AH Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Brenda Bosman

06 59 83 51 30



www.bouwgroep-peters.nl/

Vacaturenummer:

V202409030019

Solliciteer

Hoofd bedrijfsbureau (bouw)

Bouwgroep Peters B.V. - Grenadierweg 21 middelburg

Einddatum: donderdag 03 oktober 2024

Ben jij bouwkundig projectleider of senior werkvoorbereider en actief in de bouw? Ben je ervaren in het verwerven van projecten door aanbestedingen, eigen ontwikkeling en het in het bouwteam uitwerken en voorbereiden van projecten. Heb je een passie voor Design en Build? Dan is dit jouw kans! Wij zijn op zoek naar een gedreven Hoofd bedrijfsbureau om ons team te versterken.

Wat ga je doen?
Als Hoofd bedrijfsbureau ben je de rechterhand van onze Commercieel directeur en ben je mede verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie, waarbij de focus ligt op het verwerven van projecten en de inkoop. Dit gebeurt door aanbestedingen, eigen ontwikkeling en het in bouwteam uitwerken en voorbereiden van projecten Tijdens het hele proces van verwerven tot het moment van overdracht ben je de centrale spil. Daarnaast in het up-to-date houden van de organisatie in al haar facetten een van de belangrijkste kenmerken van de functie. Denk hierbij aan kwaliteit, veiligheid en ontwikkeling. Je bent gefocust op projectenresultaat, interne en externe samenwerking en klanttevredenheid.

Je fungeert tevens als spil tussen de afdeling calculatie, planvoorbereiding en bouwvoorbereiding/uitvoering en je bent de kartrekker in Design en Build- en bouwteamtrajecten. Je bent  in staat om op verschillende niveaus te acteren. Je bent sparringpartner voor de directie en een klankbord voor de projectmanagers en werkvoorbereiders. Je stuurt de afdelingen Planvoorbereiding en Calculatie functioneel aan.

Wat breng jij mee?
We zoeken iemand met een passie voor de bouw die mensen kan coachen, inspireren en  motiveren. Je kunt goed belangen afwegen, je bent besluitvaardig, kostenbewust, analytisch en integer en goed in processen en het aanbrengen van structuur. Je beschikt over sterke communicatieve en commerciële vaardigheden.

Je hebt:

  • Een diploma WO/HBO opleiding Bouwkunde of een diploma van een andere relevante studierichting;
  • Ruime ervaring als Projectleider, Projectcoördinator, hoofd Werkvoorbereiding/bedrijfsbureau of een andere vergelijkbare functie bij een grote speler in de bouw;
  • Aantoonbare ervaring met projectcalculatie – en voorbereiding.


Wat bieden wij?
Bij ons krijg je de kans om te werken aan uitdagende en diverse projecten binnen een dynamisch team en een goede werksfeer. Wij staan voor samenwerking en gelijkwaardigheid, kwaliteit in alles wat we doen en bieden volop ruimte voor ambitie en uitdaging. We zijn klantgericht, toegankelijk, flexibel en niet bang voor een uitdaging.

Je ontvangt een salaris tussen de € 6.250,- en € 7.500,- en uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een auto van de zaak.

Meer informatie en solliciteren
Zie jij jezelf al helemaal in deze rol en herken je jezelf in onze waarden en kwaliteiten? Stuur ons dan je cv en motivatiebrief! Wil je eerst nog wat meer informatie over de functie kun je bellen met Leon Kloet, Commercieel directeur, 06-14625547.

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.

 

Bekijk locatie