Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO

VMBO


Branche:

Detailhandel

Handel, Groothandel


Functiesoort:

Logistiek, Transport


Dienstverband:

Tijdelijk

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zuid-Beveland



Contactgegevens

Bezoekadres:

Smulderstextiel.nl

Kloosterweg 18

4421PV Kapelle

Nederland


Contactpersoon:

Personeelszaken .

0113-212118



www.smulderstextiel.nl

Vacaturenummer:

V202409030011

Solliciteer

Medewerker Logistiek Inbound (20-40 uur)

Smulderstextiel.nl

Einddatum: donderdag 03 oktober 2024

Het team
Het team van Smulderstextiel.nl bestaat uit 120 gedreven medewerkers, werkzaam binnen een aantal afdelingen met ieder zijn/haar eigen expertise. De Afdeling Logistiek, die bestaat uit de afdeling Inbound en de afdeling Outbound, werkt vooral nauw samen met de afdelingen Inkoop en Klantenservice.

 

Wat ga je doen?
Als Medewerker Logistiek Inbound draag je zorg voor het juist verwerken van de door onze leveranciers geleverde producten, het inruimen van het magazijn en het picken en inruimen van bulkorders in ons externe magazijn. Ben jij iemand die van aanpakken weet, dan is dit echt een leuke uitdaging voor jou! Natuurlijk help je ook mee bij het netjes en overzichtelijk houden van het magazijn zodat er veilig gewerkt kan worden.

 

Hoe ziet jouw doorsnee werkdag eruit?
Je komt iets voor 08:00 uur aan op het werk en je begint met frisse zin aan een nieuwe dag! Onderweg naar het magazijn begroet je je collega’s en een van hen vraagt je naar je plannen van komend weekend. Je maakt kort een praatje en loopt door naar je werkplek.

Eenmaal bij je werkplek krijg je van je teamleider te horen wat deze dag gaat brengen. Er komen een hoop leveringen binnen die dag en samen met je collega’s zorg je ervoor dat alle binnengekomen spullen worden verwerkt. Nadat je je taken hebt gekregen ga je met het team aan de slag. Je checkt of de aantallen kloppen met wat er is besteld en je bekijkt meteen of er geen defecten zijn.

De ochtend vliegt voorbij! Je hebt hard gewerkt om alle spullen te verwerken en controleren en het is tijd voor de middagpauze. Je maakt een tosti, schenkt jezelf een koel glas ijsthee in en hebt een gezellige lunch met je collega’s.

Na de lunch is het tijd om alle gecontroleerde producten een plekje te geven in ons magazijn, zodat ze klaar zijn om gepickt te worden door de collega’s van Outbound. Onder het genot van een muziekje maak je je taken voor die dag af. Inmiddels is de werkdag alweer bijna voorbij en zorg je met het team dat het magazijn er weer helemaal opgeruimd uitziet. Zo kunnen jullie morgenochtend weer direct van start!

 

Je bent

  • toe aan een nieuwe uitdaging;
  • een leergierige, behulpzame en enthousiaste doorpakker;
  • een meezinger als de radio aan staat;
  • stressbestendig en een echte aanpakker;
  • in het bezit van een reachtruck of heftruckcertificaat (pré).

 

Wij bieden

  • een afwisselende baan voor 20 tot 40 uur bij één van de snelst groeiende bedrijven in Zeeland;
  • een marktconform salaris;
  • korting op ons assortiment;
  • leuke teamuitjes;
  • werken bij het gezelligste Logistieke team van Zeeland!

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.