Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Contactgegevens

Bezoekadres:

Florijn

Abdaalseweg 1

4561 GD Hulst

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Thomas Krab

0640898327



www.florijnhulst.nl

Vacaturenummer:

V202409020025

Solliciteer

Medewerker Receptie Hotel Hulst

Florijn

Einddatum: woensdag 02 oktober 2024

Medewerker Receptie

Hotel Hulst is op zoek naar een medewerker receptie (m/v)

Hotel Hulst is een hotel waar gastvrijheid de prioriteit heeft. Het hotel ontvangt zowel zakelijke- als toeristische gasten, die het enthousiasme van onze medewerkers enorm waarderen. Om ons team te versterken zijn we per direct op zoek naar een medewerker Receptie.

 

Functieomschrijving

In deze functie ben je 30 à 34 uur per week actief aan de front office van het hotel. Je verricht alle voorkomende werkzaamheden, zoals onder andere aannemen van reserveringen, in- en uitchecken van gasten, gasten voorzien van (toeristische) informatie en administratief verwerken van gegevens. Tevens ben je ook deels actief in de F&B kant; de bar en het ontbijt. Werktijden zijn vier dagen per week van 5:30 – 14:30 of van 14:15u - 22:00u.

 

Wie zoeken wij?

We zoeken een gastvrije collega die stevig in zijn/haar schoenen staat. Je bent enthousiast, flexibel en service gericht. Je hebt minimaal 1 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie. Onregelmatige werktijden, af en toe werken in weekenden en op feestdagen zijn voor jou geen probleem. Je spreekt en schrijft Nederlands en Engels op een goed niveau. Daarnaast kun je ook met Duitse en Franse gasten communiceren. Bij voorkeur ben je reeds bekend met een hotel reserveringssysteem en heb je een opleiding in toerisme of horeca gevolgd.

 

Wat bieden wij?

Wij bieden een veelzijdige en zelfstandige functie in een omgeving met een internationaal klantenbestand. Je wordt onderdeel van een leuk team. Tevens bieden we een marktconform salaris.

 

Solliciteren?

Ben je enthousiast geworden en wil je solliciteren? Stuur dan een e-mail met motivatie en CV naar jochem@hotelhulst.nl t.a.v. Jochem Beaart.

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.