Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Contactgegevens

Bezoekadres:

TMC Wonen

Scottweg 14

4462 GS Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Eva de Rijke

0113-224102



tmcwonen.nl

Vacaturenummer:

V202409020022

Solliciteer

(leerling) Allround Interieurvakman Parketvloeren TMC Wonen

TMC Wonen - Scottweg 14 Goes

Einddatum: vrijdag 01 november 2024

Wat ga je doen?

Ter versterking van ons team zoeken we een (leerling) allround interieurvakman parketvloeren. In deze functie ga je aan de slag met het leggen van houten vloeren, het plaatsen van plinten, het aanbrengen van traprenovaties en het renoveren van authentieke houten vloeren. Ambachtelijk vakwerk met pure klasse dus!

 

Passie voor parket

Wanneer je het leuk vindt of lijkt om met hout te werken, dan is deze functie jou op het lijf geschreven. Binnen TMC Wonen hebben we een brede collectie met authentieke en stoere houten vloeren. Je gaat dus aan de slag met echt hout. Dagelijks ga je met een vaste collega op pad met een bus vol goed gereedschap en mooie producten. Je werkt aan afwisselende, mooie projecten, vaak bij klanten thuis. Dus klantcontact is een vast onderdeel van jouw werkdag.

 

Wij leiden je op!

Wanneer je nog geen ervaring hebt met het leggen van (houten) vloeren, dan bieden we jou daarvoor een interne opleiding. Onze ervaren vakmannen leiden jou op in het vak. Daarnaast bieden we je een opleiding aan bij het Bouw & Interieurcollege die als enige opleider in Nederland de opleiding in de parketvloeren aanbiedt.

 

Wie zijn wij?

TMC Wonen is dé plek waar woonwensen werkelijkheid worden. Van vloeren tot meubels, van verlichting tot raamdecoratie en zonwering – klanten vinden bij ons een compleet aanbod onder 1 dak. Daarmee streven we ernaar de beste woninginrichter te zijn, maar daarnaast zijn we vooral een gewoon en gezellig familiebedrijf!

 

Vakmanschap staat bij ons centraal en zit in het DNA van TMC Wonen. Ons team met 25 vakmannen (en -dames!) gaat iedere dag aan de slag met vakwerk in uitvoering. Bijvoorbeeld met het leggen van stoere houten vloeren of het monteren van een chique inloopkast. Anderen zijn expert in het monteren van zonwering en maken de klant blij met de automatisering van hun zonnescherm, zodat de klant deze met een smartphone kan bedienen. Iedere dag staan nieuwe uitdagingen gepland en realiseren we de mooiste woondromen!

 

 

 

Wie ben jij?

  • Je hebt twee rechterhanden en bent niet bang om ze te gebruiken
  • Je bent klantgericht en wordt enthousiast van omgaan met klanten
  • Je hebt een serp oog voor detail en bent gericht op kwaliteit
  • Je vindt het leuk om te werken in een team en gaat samen voor het beste resultaat

 

Wat bieden wij jou?

  • Een baan die nooit saai is, bij een ambitieus bedrijf dat volop in ontwikkeling is
  • Een professioneel team waarmee je samen de uitdagingen aangaat
  • Veel vrijheid en een eigen werkbus
  • De leukste vrijmibo, gezellige teamuitjes en de jaarlijkse TMC BBQ en kerstborrel
  • Een gezellige, informele werksfeer waarin hard werken en hard lachen hand in hand gaan
  • Ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien
  • Een goed salaris en prima arbeidsvoorwaarden

 

Heb je interesse?

Is deze baan jou inderdaad op het lijf geschreven? Of wil je meer informatie? Neem contact op met Robert of stuur meteen jouw sollicitatie naar robert@tmcwonen.nl.

Bekijk locatie