Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie


Functiesoort:

Techniek


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Tholen & Sint Philipsland



Contactgegevens

Bezoekadres:

Van Meer

Welgelegen 4

4691 SJ Tholen

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Cathelijn Loeff

0166-602010



www.vanmeer.nl

Vacaturenummer:

V202408300024

Solliciteer

Lead Engineer

Van Meer - Tholen

Einddatum: dinsdag 29 oktober 2024

Vanuit je collega’s van Sales ontvang je een eerste opzet van de technische oplossing voor de klant. Dit conceptplan ga jij vervolgens uitdenken en uitwerken, wat jou verantwoordelijk maakt voor het definitieve technische ontwerp en bijhorende oplossing(en).

In deze overkoepelende rol zorg je er allereerst voor dat de werkzaamheden verdeeld worden over de collega Engineers die, samen met jou, het ontwerp verder uitwerken in SolidWorks en Eplan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het controleren van de materiaallijsten, het volgen van de projectplanning en het bewaken van tekenkwaliteit. Hierbij hoort ook de dimensionering van componenten en het opstellen van bepaalde berekeningen. Zo kan je denken aan dimensionering van drive modules, beveiligingen en busbars. Maar ook het maken van kortsluit-, arc flash- en heat loss berekeningen.

Na afronding van alle ontwerpen worden diverse werktekeningen gemaakt voor jouw collega's in de werkplaats, hier zie je jouw project uiteindelijk opgebouwd worden. Als Lead Engineer ben jij verantwoordelijk voor het opstellen van een testplan en de verwerking van as-built tekeningen. Ook verleen jij tijdens de afname periode (FAT), samen met één of meerdere collega-engineers, bijstand aan onze QC afdeling. Om uiteindelijk de correcte werking van alle systeemdelen te garanderen richting onze klant!

Afhankelijk van het project varieert jouw project team uit engineers met verschillende disciplines, namelijk: Electrical, Mechnical en Automation. Uiteindelijk rapporteer jij wekelijks, in een gezamenlijke meeting, de huidige stand van zaken aan de afdelingsverantwoordelijke.

 

Wat heb je nodig voor deze rol?

Je bent creatief in het uitdenken van elektrotechnische oplossingen op maat voor de klant. Daarnaast ben je gewend om te werken in een overkoepelende rol waarin je een (klein) team van engineers aanstuurt, maar ook veelvuldig contact hebt met klanten, leveranciers en de diverse afdelingen binnen de eigen organisatie.

Verder heb je;

  • Een afgeronde Hbo opleiding Elektrotechniek;
  • Kwaliteit hoog in het vaandel staan;
  • Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels.

 

Wat krijg je ervoor terug?

Van Meer is een sterk groeiend en gedreven familiebedrijf met een internationaal karakter, die haar successen behaald door diverse dynamische teams met toegewijde professionals. Daarnaast is Van Meer een professioneel bedrijf met een informele werkomgeving, waardoor we ook regelmatig leuke personeelsactiviteiten organiseren. Je komt te werken in een modern en licht gebouw met ruime werkplekken en alle nodige faciliteiten om jouw potenties te ontdekken.

Bij Van Meer stimuleren we niet alleen productiviteit, maar ook persoonlijke en professionele ontwikkeling. Onze bedrijfscultuur draait om voortdurende kennisvergroting en biedt volop ruimte om eventuele expertises toe te passen én te vergroten, hiervoor stellen we dan ook diverse scholingsprogramma’s ter beschikking. Veiligheid is tevens een belangrijke kernwaarde voor Van Meer. Hierom krijgen collega’s via ons 5S-programma de vrijheid om verbeteringen voor te stellen en bij te dragen aan de groei die we uiteindelijk gezamenlijk realiseren.

Verder bieden we je;

  • Een hele leuke baan als Lead Engineer;
  • Een goed salaris wat gangbaar is in de sector;
  • Reiskostenvergoeding;
  • 27 vakantiedagen;
  • 13 ADV dagen;
  • Smartphone met zakelijk abonnement;
  • Gezellig en informeel team wat jong van geest is;
  • Uitgebreid scholingsprogramma;
  • Deelname aan personeelsactiviteiten.

 

Ons verhaal;

Van Meer is een system integrator en serviceprovider van elektrische en mechanische aandrijfsystemen voor verschillende industriesectoren en marine. Onze kernactiviteit is vierledig: we zorgen voor de engineering, de implementatie, het onderhoud en het beheer van elektrische en mechanische installaties en dat gedurende hun volledige levensduur. Het hebben van deze kennis en kunde onder één dak is wat Van Meer uniek maakt.

Onze organisatie is in 1991 opgericht door Rob van Meer en vandaag hebben we vestigingen in Nederland en België. We zijn voornamelijk actief in de Benelux en EMEA en zijn specialist op het gebied van:

  • Rotating equipment: revisie, onderhoud en nieuwlevering van elektromotoren, generatoren, tandwielkasten, ventilatoren en pompen.
  • Drives: nieuwlevering en onderhoud van frequentieomvormers, panelenbouw, aandrijfsystemen en turnkey oplossingen.
  • Field Services: ondersteuning op locatie voor onder meer trillings-, diagnostische, infrarood en elektrische metingen, balanceringen en pomp- , ventilator- en tandwielinspecties.

 

Dus, ben jij op zoek naar een uitdagende baan met diverse groeikansen? Wacht dan niet langer en sluit je aan bij Van Meer en onze missie om innovatie en technologische vooruitgang te stimuleren. Solliciteer direct door je actuele cv te sturen naar vacature@vanmeer.nl.

Heb je vragen of wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met een van onze Corporate Recruiters:

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.

 

Bekijk locatie