Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Horeca, Toerisme, Recreatie


Functiesoort:

Management, Directie


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Walcheren



Contactgegevens

Adres:

Roompot Vakanties

Schuverweg 2

4460 AA Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 6

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

HR Roompot Vakanties

0113-820781



werkenbijroompot.nl

Vacaturenummer:

V202408300003

Solliciteer

Horeca Manager

Roompot Vakanties - 4493PH, Kamperland

Einddatum: dinsdag 29 oktober 2024

Ben jij een aanpakker? Heb je passie voor hospitality en wil je werken op een levendig en vakantiepark, waar het nooit saai is? Dan hebben wij jouw nieuwe uitdaging gevonden!

Even voorstellen...
Roompot Beach Resort, gelegen aan de Zeeuwse kust, is dé plek waar gasten komen voor een onvergetelijke vakantie aan zee. Om ervoor te zorgen dat onze gasten ook culinair in de watten worden gelegd, zoeken wij een gedreven Horeca Manager die ons restaurants en bar naar een hoger niveau tilt. Ben jij klaar voor een leidinggevende rol in een dynamische omgeving waar gastvrijheid en kwaliteit centraal staan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Zo ziet jouw werkdag er bij ons uit...
Als Horeca Manager bij Roompot Beach Resort ben jij de drijvende kracht op de vloer van onze horeca op het park. Je houdt je bezig met met het coördineren van de dagelijkse operatie, van het aansturen van je team tot het bewaken van de kwaliteit van onze gerechten en service.

Je houdt het overzicht en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Jij bent verantwoordelijk voor het opstellen en behalen van omzetdoelstellingen, het beheren van de voorraad en het waarborgen van de gasttevredenheid. Daarnaast ben je continu bezig met de gastenbeleving te optimaliseren.

In deze rol ben je niet alleen een manager, maar ook een mentor voor je team. Je zorgt voor een positieve werksfeer, motiveert je medewerkers, en biedt ze de kans om zich verder te ontwikkelen. Aan het einde van de dag, als de zon ondergaat en de laatste gasten vertrekken, kijk jij met trots terug op een succesvolle dag waarin jouw team het verschil heeft gemaakt.

Wat kun je van ons verwachten?
  • Een uitdagende en veelzijdige functie in een prachtig vakantiepark aan zee;
  • Een salaris tussen de €2503,89 en €3884,82
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract
  • Reiskostenvergoeding en aantrekkelijke personeelskortingen op verblijf bij Roompot voor jou en je familie;
  • De mogelijkheid om te groeien en jezelf verder te ontwikkelen binnen Roompot;
  • Een inspirerende werkomgeving waar teamwork en gastvrijheid centraal staan.

Wie ben jij?
Jij bent een echte horecaprofessional met ervaring in leidinggeven en een passie voor gastvrijheid. Je weet hoe je een team kunt motiveren en streeft altijd naar de hoogste kwaliteit. Daarnaast:
  • Heb je meerdere jaren ervaring in een leidinggevende functie binnen de horeca;
  • Heb je uitstekende organisatorische en communicatieve vaardigheden;
  • Ben je flexibel inzetbaar en bereid om ook in de avonden en weekenden te werken;
  • Heb je een commerciële instelling en een scherp oog voor detail.

Klaar om onze gasten een culinaire topervaring te bieden?
Solliciteer dan nu en word onze nieuwe Horeca Manager bij Roompot Beach Resort. Wij kijken ernaar uit om samen met jou het verschil te maken voor onze gasten.

Jouw bestemming
Roompot Beach Resort is het oudste en grootste Vakantiepark van Roompot. Dit is het park waar Roompot ooit begonnen in met een camping. Op dit park zijn bungalows, Beach Houses, chalets, kampeerplaatsen en lodges te vinden. Onze gasten kunnen voor een hapje eten lekker neer struinen bij de Beachclub, het terras café of de snackbar. Het park is gelegen aan de Oosterschelde met een mooie jachthaven. Een dagje op het park besteden is hier zeker ook niet saai, met het binnen- en buiten zwembad, de Kids Club, Minigolf en sportvelden is er genoeg te doen voor onze gasten.

Roompot Beach Resort Kamperland ligt in het hart van Zeeland, omringd door charmante dorpen en bruisende steden. Of je nu in het gezellige Kamperland, het historische Middelburg, het levendige Goes, of het sfeervolle Zierikzee woont, je bent altijd dichtbij je werk. Dankzij de korte reistijden vanuit deze plaatsen, is Roompot Beach Resort de perfecte werkplek voor jou.

Gastgerichtheid begint bij jou!

Bekijk locatie