Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO

MBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie


Functiesoort:

Projectmanagement


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zeeuws-Vlaanderen



Contactgegevens

Bezoekadres:

The Work Zone

Edisonweg 4

4382 NW Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Amber Liesting

0118-479207



www.theworkzone.nl

Vacaturenummer:

V202408280040

Solliciteer

Projectcontroller

The Work Zone - Terneuzen

Einddatum: zondag 27 oktober 2024

Onze opdrachtgever is een middelgrote organisatie met ongeveer 450 medewerkers. Zij ontwerpen, fabriceren en monteren staalconstructies voor de sectoren industrie, (petro)chemie, energie, food en bouw. Daarnaast zijn zij gespecialiseerd in fabrieksonderhoud en aanpassingen van bestaande constructies (brownfield).

Ben jij een ervaren calculator of wil je jezelf ontwikkelen in dit vakgebied? Onze opdrachtgever maakt graag kennis met jou! Je bent verantwoordelijk voor het maken van calculaties voor diverse staalbouwprojecten binnen de industrie.

Bied jij inzicht hoe het project er fysiek en financieel voor staat? En geeft het jou een kick om bezig te zijn met budgetbewaking om zo het hoogste rendement te verkrijgen?

 

Bijzonderheden

Wat doe je als Projectcontroller?

Als Projectcontroller ondersteun je projectleiding bij de beheersing van één of enkele grote projecten. Jij kent deze projecten door en door en weet wat er speelt. Je bent een klankbord en eerste aanspreekpunt voor de projectteams met betrekking tot alle financiële zaken. Samen creëren jullie een transparante kijk op de lopende projecten, waardoor ten alle tijde inzichtelijk is hoe het project er fysiek en financieel voor staat. Jij analyseert tussentijds de projectresultaten, bewaakt en signaleert risico’s en rapporteert bevindingen tijdig. Zo maak je periodieke voortgangsrapportages en ondersteun je projectleiding bij het maken van tussentijdse resultaatinschattingen. Een stukje project contract management mag in deze functie niet ontbreken. Jij analyseert de projectvoorwaarden en bewaakt specifieke contractuele afspraken.

 

Een greep uit jouw werkzaamheden:

  • Tussentijdse budgetbewaking en monitoring van projecten, waaronder efficiency en doorlooptijd prefab en montage; kosten van uitbesteding; inkopen enzovoorts;
  • Bewaken van de cashflow binnen de projecten, waaronder bewaken van de facturatie milestones;
  • Analyse en controle van projectadministratie;
  • Analyse en verklaren van tussentijdse projectresultaten;
  • Opstellen en bespreken maandelijkse voortgangsrapportages.

 

Hoe ziet jouw werkplek eruit?
Project controlling is onderdeel van de afdeling Finance & Control. Samen werken jullie aan een financieel gezonde en gedreven organisatie. Je werkt binnen het team Control en hierin rapporteer je aan de Business Controller.

 

Waarom is dit iets voor jou?

  • Je hebt een hbo-diploma in de richting van projectcontrolling of bedrijfseconomie;
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie.

 

Wat hebben wij te bieden?

  • Een goed salaris conform CAO Metalektro;
  • 27 vakantiedagen en 13 adv dagen;
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door het volgen van trainingen en aanvullende opleidingen in jouw vakgebied;
  • Een goede pensioenregeling via PME en een premievrije aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering;
  • Én veel leuke extra’s. Denk aan een jaarlijks budget om te besteden aan jouw vitaliteit en gezondheid, een loyaliteitsbonus en gezellige bedrijfsfeestjes.

 

Wil jij meer informatie over deze vacature of heb je interesse? Neem dan contact op met recruiter Stacy via stacy@theworkzone.nl of bericht naar 0644355491. Gelijk solliciteren? Dat kan onderaan deze pagina!

 

Bekijk locatie