Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie


Functiesoort:

Automatisering, Internet


Dienstverband:

ZZP/Freelance/Interim


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zuid-Beveland



Contactgegevens

Bezoekadres:

Wiertz Company

Oranjestraat 5

4571 HN Axel

Nederland


Contactpersoon:

Wiertz Company

088-1348300



www.wiertz.com

Vacaturenummer:

V202408270050

Solliciteer

Automation Engineer plant 2

Wiertz Company - 4416ZG, Kruiningen

Einddatum: vrijdag 11 oktober 2024

Heb jij ervaring als automation engineer binnen een productie-omgeving of heb jij een afgeronde hbo diploma bijvoorbeeld in de richting van Elektro en ben je toe aan een nieuwe stap in de richting van automation engineer? Lees snel verder!

Wat ga je doen?
Als Automation Engineer ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van alle software en hardware met betrekking tot industriële automatisering op de plant. Daarnaast wordt ondersteuning verwacht aan de afdeling Technical Services en aan de technische dienst bij complexe storingen. Je bent werkzaam in Kruiningen en maakt onderdeel uit van Technical Services, afdeling Automation. Je rapporteert aan de Technical Services Manager. Het betreft een fulltime functie, waarbij je af en toe consignatiedienst hebt.

Je beheert en onderhoudt de soft- en hardware behorende bij de industriële automatisering, zoals bijvoorbeeld PLC programma’s. Ook maak je modificaties in softwareprogramma’s van besturingssystemen. Projectmatig ben je inzetbaar op industrieel-automatiseringsgebied. Daarnaast los je elektrotechnische zaken op welke raakvlakken hebben met de automatisering en lokaliseer en verhelp je storingen aan netwerken, machines en installatiedelen.

Wat kun jij?
  • Technische hbo-opleiding in relevante richting (Industriële automatisering/ Mechatronica / Electrotechniek);
  • Bij voorkeur relevante werkervaring in besturingen en elektrotechniek;
  • Kennis en ervaring met het werken met PLC’s, bij voorkeur Allen Bradley en/of Siemens;
  • Kennis van industriële installaties en netwerken;
  • Je bent een teamplayer maar ook in staat zelfstandig taken uit te voeren;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Komen de eisen niet overeen met jouw profiel, maar je denkt toch dat je de perfecte kandidaat bent voor de job? Neem dan zeker contact op!

Wat krijg je?
Bij Lamb Weston word je gewaardeerd. Je krijgt meteen een vast contract en daarnaast volgende arbeidsvoorwaarden:
  • Goed salaris;
  • Je pensioenpremie wordt volledig betaald door Lamb Weston;
  • 8,33% vakantietoeslag;
  • 25 vakantiedagen en 9 Atv dagen;
  • Je werkt in een enthousiast team waar veiligheid hoog in het vaandel staat;
  • Persoonlijk budget voor vitaliteitszaken;
  • Reiskostenvergoeding van 0,22 ct per km;
  • Wanneer je met het OV gaat dan worden je OV-kosten volledig vergoed! Er is een treinstation voor de deur van Lamb Weston. Zo draag je ook nog eens bij aan een lage CO2 uitstoot!

Bij Lamb Weston staat de klant altijd op nummer één. Als één van ‘s werelds grootste bedrijven in diepgevroren producten zijn ze gedreven om de beste producten, services en oplossingen te bieden waarbij er veel waarde wordt gehecht aan duurzaamheid en innovatie.

Je komt te werken in de gloednieuwe fabriek in Kruiningen die naar verwachting medio september/oktober 2024 operationeel is. De nieuwe state-of-the-art productiefaciliteit stelt Lamb Weston in staat om te voldoen aan de wereldwijde groeiende vraag naar diepgevroren aardappelproducten. Er heerst een ambitieuze, gemotiveerde werksfeer waarbij teamspirit centraal staat. Je werkt met de nieuwste technologieën. Wanneer je een passie hebt voor techniek, dan zit je hier zeker op je plek! Het bedrijf is continue aan het groeien, hierdoor zijn er volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Bekijk locatie