Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Horeca, Toerisme, Recreatie


Functiesoort:

Uitvoerend, Productie


Dienstverband:

Tijdelijk


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Walcheren



Contactgegevens

Adres:

Roompot Vakanties

Schuverweg 2

4460 AA Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 6

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

HR Roompot Vakanties

0113-820781



werkenbijroompot.nl

Vacaturenummer:

V202408270038

Solliciteer

Chef-kok Beachclub

Roompot Vakanties - 4493PL, Kamperland

Einddatum: zaterdag 26 oktober 2024

Ben jij klaar om jouw culinaire passie naar het volgende niveau te tillen op een unieke locatie aan zee? Sluit je aan bij ons team en laat je talent stralen!

Even voorstellen...
Stap in de rol van chef-kok en leid de keuken van onze levendige, hippe beachclub op het grootste kustpark van Zeeland. Samen met het team zorg je ervoor dat elke dag een culinaire beleving wordt voor onze gasten.

Zo ziet jouw werkdag er bij ons uit...
Als chef-kok bij Beachclub Bestevaer leid je een gepassioneerd keukenteam aan de prachtige Zeeuwse kust. Je start de dag met het voorbereiden van verse, seizoensgebonden gerechten en inspireert je team met jouw culinaire creativiteit.

Wanneer de beachclub volstroomt met gasten, zorg jij voor een soepel verloop in de keuken. Met jouw ervaring en leiderschap worden de gerechten snel en met hoge kwaliteit uitgeserveerd, terwijl de ontspannen beats en het strandgevoel de sfeer versterken.

Aan het einde van een succesvolle dag blik je samen met je team tevreden terug onder het genot van een welverdiend drankje. Je kijkt uit naar elke nieuwe dag waarop je jouw passie voor koken kunt delen op deze unieke locatie.

Jij maakt van elke werkdag een culinair feestje!

Wat kun je van ons verwachten?
  • Salaris op basis van ervaring tussen € 2.833,62 en € 3.846,38 bruto per maand op basis van 38 uur per week;
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract;
  • Een toeslag van 25% als je op zondag werkt;
  • Reiskostenvergoeding van 0,23 per km (vanaf 5 km enkele reis);
  • 25 vakantiedagen (o.b.v. 38 uur p.w.), waarbij je ieder jaar extra dagen opbouwt;
  • 8% vakantietoeslag;
  • Een personeelspas waarmee jij en je familie korting krijgen op een verblijf bij Roompot en waarmee jullie gratis gebruik mogen maken van bijvoorbeeld het zwembad en het minigolf.

Wie ben jij?
Als chef-kok verwachten wij van jou dat je het overzicht kan bewaren op drukke momenten en niet in de stress schiet. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij:
  • Enkele jaren werkervaring hebt in een soortgelijke functie;
  • Een opleiding richting SVH Keuken, Leermeester en/of een andere relevante opleiding hebt afgerond;
  • Fulltime inzetbaar bent en geen 9 tot 5 mentaliteit hebt.

Jouw bestemming
Roompot Beach Resort is het oudste en grootste Vakantiepark van Roompot. Dit is het park waar Roompot ooit begonnen in met een camping. Op dit park zijn bungalows, Beach Houses, chalets, kampeerplaatsen en lodges te vinden. Onze gasten kunnen voor een hapje eten lekker neer struinen bij de Beachclub, het terras café of de snackbar. Het park is gelegen aan de Oosterschelde met een mooie jachthaven. Een dagje op het park besteden is hier zeker ook niet saai, met het binnen- en buiten zwembad, de Kids Club, Minigolf en sportvelden is er genoeg te doen voor onze gasten.

Roompot Beach Resort Kamperland ligt in het hart van Zeeland, omringd door charmante dorpen en bruisende steden. Of je nu in het gezellige Kamperland, het historische Middelburg, het levendige Goes, of het sfeervolle Zierikzee woont, je bent altijd dichtbij je werk. Dankzij de korte reistijden vanuit deze plaatsen, is Roompot Beach Resort de perfecte werkplek voor jou.

Creëer smaakvolle herinneringen in een vakantieomgeving!

Bekijk locatie