Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Onderwijs


Functiesoort:

HR, Training, Opleiding

Overig


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

n.v.t.


Uren:

Tot 16 uur

16 tot 24 uur


Regio:

Zeeuws-Vlaanderen


Salaris indicatie:

€3500



Contactgegevens

Bezoekadres:

Taalkracht bv

Axelsestraat 76

4537 AM Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Diana Bogaert

0115 700 527



www.taalkracht.com

Vacaturenummer:

V202408260070

Solliciteer

Taaltrainer NT2

Taalkracht bv

Einddatum: woensdag 25 september 2024

Taalkracht, dat ken ik niet?

Taalkracht is een kleine taalschool aan de Axelsestraat in Terneuzen. Ons team bestaat uit zes gedreven vakidioten. We geven voornamelijk Nederlandse les aan anderstalige werknemers uit alle hoeken van de wereld. Ze krijgen individuele trainingen op maat waarbij we dus rekening houden met hun wensen/doelen. Dit doen we onder én buiten werktijd. Steeds meer bedrijven en particulieren weten ons te vinden. Dat is heel fijn, maar niet iedereen kan onder werktijd een training volgen. Vandaar dat we ook trainingen aanbieden in de vroege avond (tot max. 20.00u). 

 

Taalkracht, wat doe ik daar?

In een notendop: je leert iemand de Nederlandse taal te gebruiken. Dit kan zijn voor het sociale leven, maar soms is de taal ook echt nodig op het werk. Vandaar de individuele trajecten; we kijken naar wat iemand nodig heeft en stemmen het lesmateriaal daarop af. We gebruiken eigen lesmateriaal, methodeboeken en materialen die cursisten zelf aanleveren (denk aan notulen, handleidingen, procedures...) Hierdoor blijf jij als taaltrainer ook leren! Het is heel fijn als je basiskennis hebt wat de Nederlandse grammatica betreft, maar het is geen harde eis. We helpen je op weg en je groeit daarna als het ware met je cursisten mee. Het is wel fijn als je ervaring hebt in het onderwijs. Maar, eerlijk is eerlijk, je bent niet alleen taaltrainer. Je bent vaak ook maatschappelijk werker, psycholoog en vvv-kantoor, soms zelfs tegelijkertijd! 

 

Taalkracht, wat bieden ze mij?

Allereerst een heel fijne werkplek met - niet overdreven - topcollega's! We zijn flexibel als het gaat om werkdagen en -tijden. Bonuspunten als je in de vroege avond beschikbaar bent en nóg meer pluspunten als je ook een klein groepje aan kunt sturen (max. 8 personen). Salaris en uren in overleg; afhankelijk van ervaring en beschikbaarheid. NT2-docenten worden meestal betaald in schaal LB van het mbo, maar dit hangt af van de kennis en kunde die wordt ingebracht. We zullen dit persoonlijk met jou bespreken. Uren worden in overleg vastgesteld, werkdagen ook. Hier komt onze enige harde eis om de hoek kijken: omdat onze cursisten vaak twee lessen per week krijgen, verwachten we dat je twee dagen/dagdelen (niet aaneengesloten) beschikbaar bent. Verder denken we waar mogelijk met je mee.

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande button. Je krijgt dan een uitnodiging voor een kennismaking (en dat is dus geen sollicitatiegesprek).