Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Contactgegevens

Adres:

Kibeo

Stationspark 2

4462 DZ Goes

Nederland


Postadres:

Stationspark 2

4462 DZ Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Malou Stam

0113-760252



www.kibeo.nl

Vacaturenummer:

V202408260068

Solliciteer

Beleidsmedewerker Bestuur en Beleid

Kibeo - Servicekantoor

Einddatum: vrijdag 18 oktober 2024

Als beleidsmedewerker Bestuur en Beleid voor Elorah en Junia houd je je bezig met verschillende taken die voortkomen uit de wekelijkse overleggen met het bestuur. Zo ben je de ene dag bezig met het opstellen van jaarplannen en sluit je de andere dag aan bij een vergadering van het management. Geen dag is hetzelfde! Tijdens de diverse werkzaamheden heb je ook regelmatig te maken met inhoudelijke stukken met veel data. Dit is precies de uitdaging die jij zoekt. Je bijt je er graag in vast om tot een goede analyse te komen. 

 

 

Over de functie

Je bent dagelijks bezig met maatschappelijke, wetenschappelijke en politieke ontwikkelingen binnen de kinderopvangbranche. Op basis van deze ontwikkelingen signaleer je eventuele kansen en bedreigingen voor de ruim 50 Elorah of Junia vestigingen in Zeeland, Noord-Brabant, Zuid-Holland, Utrecht, Gelderland en Overijssel. Daarnaast geef je, aan de hand van je bevindingen, advies aan het management over de strategische acties die Elorah of Junia moet uitzetten om de jaarlijkse doelstellingen te behalen. Ook stel je rapportages op voor zowel intern als extern gebruik. 

Je maakt verschillende procedures inzichtelijk, zodat het voor collega’s die dit naar ouders communiceren ook duidelijk is. Andere dagen ben je bezig met subsidies aanvragen voor bijvoorbeeld peuteropvang (gemeentelijk) of voor praktijkleren (landelijk) en voer je werkzaamheden uit die voortkomen uit deze aanvragen. Je hebt dus veel contact met mensen, zowel intern als extern! 

 

Over Elorah en Junia

 

Elorah is de christelijk reformatorische kinderopvang van Kibeo, een kinderopvangorganisatie met veel ontwikkelingsmogelijkheden voor kinderen en medewerkers. Met de Bijbel als basis ontdekken kinderen de talenten die ze van God hebben ontvangen. Het doel van Elorah? Kinderen laten opgroeien tot gezonde, sociale en verantwoordelijke jongvolwassenen met de waarden en normen die passen bij de christelijke reformatorische identiteit.  

Junia is het tweede label van Kibeo dat aansluit bij een christelijke doelgroep. Bij Junia is iedereen welkom. Aan de hand van Bijbelse thema’s leren we van elkaar. We delen graag de christelijke waarden en vieren samen de christelijke feesten. Met de Bijbel als inspiratiebron en boodschap van hoop, liefde en verbinding, ontdekken kinderen en medewerkers samen hoe we met onze talenten iets kunnen betekenen voor anderen en de wereld om ons heen. 

Naast de ontwikkeling van kinderen, vinden we ook de ontwikkeling van onze medewerkers belangrijk. Daarom is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Alles is bespreekbaar en veel is mogelijk. Als waardering voor je harde werk en inzet verrassen we je regelmatig met iets leuks. 

 

Over het Servicekantoor (Goes of Dordrecht)

 

Je komt te werken op het Servicekantoor in Goes of Dordrecht. Hier werken de verschillende clusters samen om het mogelijk te maken dat de pedagogisch medewerkers hun werk (goed) kunnen doen. Samen met 7 collega’s vorm je de afdeling Bestuur & Beleid.   

Er zijn veel innovatieve projecten waar ook jij aan kunt deelnemen. Omdat je het leuk vindt, of omdat je ergens goed in bent. Dankzij deze projecten kom je ook weer in contact met collega’s buiten je eigen team en werk je samen met andere afdelingen. 

 

 

Dit ben jij

  • Hbo- of academisch werk- en denkniveau (in de richting van bestuurskunde, rechten, bedrijfskunde of organisatiewetenschappen) 
  • Je bent sterk met cijfers (vanwege subsidie aanvragen) en hebt onderzoekservaring 
  • Bestuurskundige en/of juridische kennis is een pré 
  • Je hebt affiniteit met de christelijk reformatorische doelgroep 
  • Je staat achter de identiteit van Elorah en Junia en draagt dit uit naar anderen. 
 
 

Dit krijg je van ons

  • Een salaris volgens de cao Kinderopvang tussen € 3.399 en € 4.635 bruto per maand (schaal 9) op basis van een 36-urige werkweek
  • Een 1-jarig contract en bij goed functioneren volgt een vaste aanstelling
  • Een laptop van de zaak
  • Een baan waar je blij van wordt
  • Een vooruitstrevende organisatie; altijd op zoek naar verbetering
  • Ruimte voor persoonlijke inbreng
  • Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen met Kibeo Academie Online en jaarlijkse cursussen en trainingen
  • Reiskostenvergoeding, tunnelkostenvergoeding en tegemoetkoming ziektekostenverzekering
  • Eindejaarsuitkering en tussendoor leuke presentjes

Bekijk locatie