Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Uitvoerend, Productie


Dienstverband:

Tijdelijk

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

24 tot 32 uur



Contactgegevens

Adres:

Emergis

Oostmolenweg 101

4481 PM Kloetinge

Nederland


Postadres:

Postbus 253

4460 AR Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Michelle Lodder

0113-267000



www.emergis.nl

Vacaturenummer:

V202408260002

Solliciteer

Ambulant woonbegeleider Walcheren

Emergis

Einddatum: maandag 18 november 2024


**Heb jij overtuigingskracht om cliënten te motiveren keuzes te maken, beschik je over inlevingsvermogen en werk je graag ambulant? Lees dan verder!**


Wat ga je doen

Je begeleidt en coacht cliënten en hun cliëntsysteem in de thuissituatie, waarbij sprake is van een complexe psychiatrische problematiek. Daarnaast zijn je taken en verantwoordelijkheden gevarieerd en veelomvattend:

- Tijdens kantooruren bied je woonbegeleiding in de thuissituatie.
- Je ondersteunt mensen om te werken aan verandering of beïnvloeding van hun persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke groei.
- Je onderhoudt contact met de behandelaar en andere hulpverleners in- en extern om de zorgverlening op elkaar af te stemmen, te evalueren en bij te stellen.
- Je levert een bijdrage aan de professionele ontwikkeling van het team.


Samen aan de slag

De sector wonen richt zich op herstel en begeleiding van cliënten met langdurige en complexe problematiek. In de beschermende woonvormen wonen mensen die door hun psychiatrische ziekte langdurig aangewezen zijn op zorg en ondersteuning. Er wordt gewerkt vanuit de rehabilitatievisie met als doel de kwaliteit van leven te stabiliseren of te ontwikkelen. Vanuit woonbegeleiding wordt toegewerkt naar zelfstandig wonen of begeleid zelfstandig wonen. Kortom je bent praktisch inzetbaar waarbij alles er op is gericht de situatie van de cliënt te verbeteren en zelfregie te motiveren.

De aard van de werkzaamheden maakt dat je flexibiliteit kunt inbouwen en dus afwisselend vanuit huis werkt maar ook bij de cliënten op huisbezoek gaat.

Er zijn beschermende woonvormen in de regio Walcheren in  Middelburg en Vlissingen.


Wat mag je van ons verwachten

Onze droom is een goede mentale gezondheid van alle inwoners van Zeeland. Dit zien wij als onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en deze droom kan alleen samen met anderen worden waargemaakt. Want, een goede mentale gezondheid is van iedereen.

Jij gaat samen met jouw collega’s, onze cliënten, familie, naasten en andere belangrijke partners voor een gezonde, mentaal veerkrachtige, inclusieve samenleving waarin iedereen welkom is en mee kan doen.

Jij krijgt salaris volgens de cao ggz in schaal 45. Het salaris begint met €2.451,- en eindigt op €3.863,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.

We vinden het belangrijk dat jij je je werk goed kan doen en je kan werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Daarom bieden wij jou:

- Een eindejaarsuitkering van 8,33% van jouw jaarsalaris;
- Vakantiebijslag van 8%;
- Een balansbudget van maximaal €500,- bruto bij een 36-urige werkweek. Dit kun je inzetten als opleidingsbudget of voor extra verlofuren;
- 144 wettelijk verlofuren, 22 bovenwettelijk verlofuren en 35 levensfasebudget uren bij een 36-urige werkweek;
- Een keuzesysteem die jou de mogelijkheid biedt om keuzes te maken in de samenstelling van je arbeidsvoorwaardenpakket door uitruil van bruto loonbestanddelen voor bepaalde netto doelen; Pensioenopbouw bij het Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
- Reiskosten volgens onze regeling reis- en verblijfkosten;
- Morgen vraagt om nieuwe skills, daarom bieden wij jou verschillende e-learnings via Good Habitz om jezelf te blijven ontwikkelen;
- Binnen Emergis werken wij met Positieve gezondheid.


Hier herken jij jezelf in

Wij zoeken iemand die met ons wil werken aan onze missie: een goede mentale gezondheid van alle mensen in Zeeland. Daarnaast herken jij jezelf in dit profiel:

- Je hebt minimaal een relevant mbo niveau 4 diploma.
- Je hebt ervaring met ambulante ondersteuning en begeleid wonen.
- Je vindt het interessant om met de bewoner(s) het proces aan te gaan van rehabilitatie en herstel.
- Je houdt van uitdagingen en hebt visie en lef om doelen te bereiken, waarbij je buiten de gebaande paden durft te treden.
- Je gaat methodisch en planmatig te werk en weet prioriteiten te stellen.
- Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband te werk gaan.
- Je bent flexibel, in staat om te improviseren, motiverend en kritisch maar positief ingesteld.
- Je beschikt over een rijbewijs en een eigen auto.
- Je bent 24 uur per week beschikbaar.

Wij vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG) en ten minste één relevante referentie.


Werk jij mee aan onze droom

Heb je interesse in deze vacature? En wil jij samen met ons werken aan een goede mentale gezondheid van alle inwoners in Zeeland? 
Dat kan! Solliciteer direct via de sollicitatiebutton.

Neem voor meer informatie contact op met Rini Vergouwe, teamleider van Ooosterscheldegebied, via 06 22 48 00 85. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton.

We zien je sollicitatie graag tegemoet!