Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Contactgegevens

Bezoekadres:

Tsarina Vertaalservice en Taallessen

Thorbeckelaan 2

4384 CC Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Tsarina Vertaalservice en Taallessen

0611343094



www.tsarina.info/book

Vacaturenummer:

V202408250001

Solliciteer

Taaldocent (Nederlands, NT2, Spaans, Duits, Frans, Engels, Italiaans)

Tsarina Vertaalservice en Taallessen

Einddatum: donderdag 24 oktober 2024

Ben jij een gedreven docent met een passie voor lesgeven?

Zoek je een werkplek waar je je volledig kunt richten op je vak, zonder je druk te maken over eindeloze administratie, vergaderingen of verslaglegging? Dan is Tsarina Taallessen dé plek voor jou!

Bij ons krijg je de kans om les te geven aan enthousiaste, gemotiveerde volwassenen die graag willen leren. Geen zorgen over administratieve rompslomp, lastige klassen of ongemotiveerde cursisten. Bij Tsarina Taallessen draait alles om jouw talent en passie voor lesgeven.

 

Wat wij bieden:

  • Flexibiliteit: Wij denken graag met je mee over je rooster en het aantal uren. We streven naar een langdurige samenwerking, zowel op ZZP-basis als voor stagiaires die bijna zijn afgestudeerd in docentschap, taalkunde, vertalen, of tolken. Ook studenten die een taalstudie volgen aan de hogeschool of universiteit zijn welkom.
  • Focus op lesgeven: Geen uitgebreide rapportages of wekelijkse vergaderingen. Jij kunt je volledig richten op wat je het beste doet: lesgeven.
  • Flexibele lesopties: mogelijkheid om lessen zowel online (zonder reistijd) als live te geven.

 

Wie zoeken wij?

We hebben op korte termijn meerdere posities beschikbaar voor docenten in NT2 (Nederlands als tweede taal) en andere talen (Spaans, Frans, Duits, Engels, Italiaans).

Heb je geen onderwijsbevoegdheid, maar wel een hbo-diploma en ervaring met de doelgroep en de taal? Solliciteer dan ook! Op basis van jouw ervaring en affiniteiten kijken we samen of je in aanmerking komt voor de functie.

Aantal uren: In overleg.

 

Meer informatie?

Stuur een e-mail naar vertaler1@outlook.com ter attentie van Tsarina voor meer informatie.

 

Solliciteren?

Wij kijken uit naar jouw reactie!

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.

 

Ken je studenten Marketing en Communicatie die op zoek zijn naar een stageplaats of studiepunten? Wij bieden stageplekken en studiepunten voor ondersteuning bij onze socialmediacampagnes.