Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Contactgegevens

Adres:

Goedbloed auto's

Oudeweg 1

4301 TC Zierikzee

Nederland


Postadres:

Oudeweg 1

4301 TC Zierikzee

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Jelle den Boer

0111-414951



www.autogoedbloed.nl

Vacaturenummer:

V202408230032

Solliciteer

Administratief servicebalie medewerk(st)er

Goedbloed auto's

Einddatum: zondag 22 september 2024

Omschrijving lang (Plaats hier jouw tekst)

Ben jij iemand die met veel oog voor detail en klantbeleving aan het werk bent? Zoek je uitdaging en gevarieerde werkzaamheden binnen een jong team met oog voor kwaliteit voor onze klanten? Dan hebben wij de juiste vacature beschikbaar!

Wij zijn op zoek naar een administratief servicebalie medewerker, iemand die de werkplaatsreceptie en de verkoop kan ondersteunen met administratieve taken maar ook zeker niet bang is om klanten te woord te staan, afspraken in te plannen of een auto op te halen.

Je voornaamste taak is de backoffice zijn voor de werkplaats- en de verkoopafdeling met het administreren en klaar maken van werkorders, facturen, technische rapporten, diverse verkoop documentatie en verkoop dossiers. Ook het calculeren van werkplaats diagnoses en deze naar de klant vertalen in een prijsopgave en het inplannen van werkplaats afspraken behoren tot je dagelijkse werkzaamheden. Wees niet ongerust, als je met dit laatste geen ervaring hebt dan leren wij jou dat snel en gemakkelijk aan met onze moderne systemen die hierop zijn ingericht!

We richten ons op iemand die minimaal 24 tot 32 uur per week wilt werken, maar als jij meer of minder uren wilt maken en toch de juiste kandidaat voor ons bent gaan we graag met je in gesprek! Wij bieden je een goed salaris en goede CAO afspraken, ruimte om door te groeien in je functie met meer veranwoordelijkheden en een gemotiveerd en jong team. Uiteraard gaan we met regelmaat wat leuks doen met alle collega’s buiten werktijd.

Lijkt het je leuk om onze collega te worden? Dan zien wij jouw cv en motivatie graag tegemoet!

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.