Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO

HBO

Geen


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Uitvoerend, Productie


Dienstverband:

Vast

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

24 tot 32 uur



Contactgegevens

Adres:

Amarijn

Breestraat 15

4331 TS Middelburg

Nederland


Postadres:

Postbus 323

4330 AH Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Team Recruitment Amarijn

0118-684000



www.werkenbijzorgstroom.nl

Vacaturenummer:

V202408230023

Solliciteer

Verpleegkundig Specialist of Physician Assistant /Regiebehandelaar

Amarijn - Amarijn

Einddatum: maandag 11 november 2024

Amarijn is als zorgorganisatie voortgekomen uit de recente fusie van WVO Zorg en Zorgstroom. De fusie heeft de mogelijkheid gegeven voor uitbreiding van ons zorgaanbod, en samen met de oplevering van de nieuwe locatie Ravenstein is er ruimte ontstaan voor verdere uitbreiding van ons medisch team.

De veranderingen in de nieuwe organisatie brengen een stroom aan nieuwe mogelijkheden met zich mee en worden deuren geopend voor innovatie, groei en nog betere zorgverlening.

 

Jouw uitdaging

Als Verpleegkundig Specialist of Physician Assistant heb je bij Amarijn de mogelijkheid om je vak als regiebehandelaar in de volle breedte uit te voeren. Hierbij werk je zelfstandig en ben je in staat om verpleegkundige en medische zorg te integreren. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van het zorgdossier/ behandelplan en geeft inhoudelijk sturing en begeleiding aan de interdisciplinaire teams die betrokken zijn bij de zorg. Hierbij staat de individuele bewoner centraal en is het doel dat iedere bewoner zo zelfstandig mogelijk zijn of haar leven kan leiden.  Als regiebehandelaar ben je tevens actief betrokken in de verdere ontwikkeling en evaluatie van de kwaliteit van zorg op jouw locatie en binnen de organisatie als geheel.

 

Binnen de intramurale zorg wordt gewerkt met de STIP-methodiek (Stapsgewijze Integrale preventie en behandeling van Probleemgedrag bij dementie) en is er een actieve betrokkenheid in de verdere ontwikkeling van deze methode.

 

"Als verpleegkundig specialist ben ik werkzaam als regiebehandelaar binnen de psychogeriatrie en de somatiek. De combinatie van beide maakt het werk afwisselend en uitdagend. Iedere dag is anders en levert nieuwe ervaringen op.

Het verschil kunnen maken binnen persoonsgerichte medische zorg, uitgaande van welzijn en kwaliteit van leven, is waar je het voor doet!"

(Bibi Cijvat, Verpleegkundig Specialist/ Regiebehandelaar)

 

Jouw team en werkplek

Het medisch team van Amarijn bestaat uit een combinatie van Verpleegkundig Specialisten, Physician Assistants, basisartsen, en Specialisten Ouderengeneeskunde. Het medisch team is onderdeel van de dienst Behandeling en Begeleiding en gezamenlijk bieden we multidisciplinaire zorg en behandeling aan verschillende doelgroepen en in verschillende zorgsettings.

 

Amarijn biedt kortdurende herstelzorg in de vorm van geriatrische revalidatie en eerstelijns verblijf, palliatief terminale zorg op de palliatieve unit en intramurale langdurige zorg gericht op psychogeriatrie en somatiek. Verder is er een actieve ontwikkeling in de uitbreiding van

werkzaamheden in de eerstelijn en is er een intensieve samenwerking met huisartsen in de regio.

 

Het medisch team is betrokken bij de vormgeving en evaluatie van zorginhoudelijke beleidszaken. Er wordt een laagdrempelig en warm contact onderhouden met de sectormanager Wonen met Zorg.

Binnen het medisch team is aandacht voor onderlinge samenwerking middels wekelijks overleg en intervisie met externe begeleiding.

 

Binnen Amarijn, sector Wonen met Zorg, wordt de zorg georganiseerd volgens de integrale Planetree-zorgvisie. Deze visie benadrukt een unieke manier van denken, kijken, luisteren en handelen, waarbij mensgerichte zorg centraal staat.  Zowel binnen de STIP-methodiek als binnen de Planetree-zorgvisie heeft Positieve Gezondheid een zichtbare plek gekregen.

 

Wie zoeken wij?

  • Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding Verpleegkunde en bent BIG-geregistreerd als verpleegkundig specialist. Daarnaast heb je de Master Advanced Nursing Practice voltooid OF
  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding in de gezondheidszorg, minimaal twee jaar werkervaring en de Masteropleiding tot Physician Assistent met goed gevolg afgerond. Daarbij ben je BIG-geregistreerd als Physician Assistent.
  • Je hebt een kritische en oplossingsgerichte houding, waarbij uitgegaan wordt van kansen en mogelijkheden en creatieve oplossingen worden omarmt.
  • Je bent in staat om tussen de regels door te lezen en lastige onderwerpen op een tactvolle wijze bespreekbaar te maken. Hierbij ben je je bewust van de waarde van het opbouwen en onderhouden van duurzaam contact met bewoners en diens naasten.
  • Als regiebehandelaar ben je goed georganiseerd en systematisch in je werk en ben je in staat om overzicht en regie te houden binnen het multidisciplinaire behandelteam.

 

Wat bieden wij?

  • Een leuke en uitdagende baan in een betrokken, zelfstandig team, waarbij aandacht is voor onderlinge samenwerking en ontwikkeling
  • De contracturen gaan in overleg, tot maximaal 36 uur per week.
  • Je ontvangt een passend salaris conform de CAO VVT FWG 65 (per 1 oktober 2024 max. € 6.748,37 o.b.v. 36 uur)
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering van 8,33%, een aanvullende reiskostenvergoeding, een fietsplan en een inkomensaanvulling verzekering.
  • Het betreft in eerste instantie een tijdelijke functie ter vervanging tijdens zwangerschapsverlof in de periode van november 2024 tot maart 2025, met daarna de mogelijkheid tot een (vast)contract indien wederzijdse tevredenheid.

 

Meer informatie en reageren?

Voor meer informatie kan je maandag t/m donderdag, tijdens kantooruren, contact opnemen met verpleegkundig specialisten Bibi Cijvat (06-10086890) of Geertje Lampio (06-11925338).

Ben je nieuwsgierig en zou je graag een dag of dagdeel willen meelopen met één van onze verpleegkundig specialisten of physician assistents, dan behoort dit zeker tot de mogelijkheden.

 

We nodigen je uit om uiterlijk op 11 september a.s. te reageren op deze vacature via www.werkenbijzorgstroom.nl/vacatures. De gesprekken voor deze vacature vinden plaats op 18-09 en/of 20-09 in Vlissingen.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

 

 

Bekijk locatie