Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Uitvoerend, Productie

Overig


Dienstverband:

Vast

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

Tot 16 uur

16 tot 24 uur



Contactgegevens

Bezoekadres:

Sjaloom Zorg

Watertoren 20

3247 CL Dirksland

Nederland


Contactpersoon:

HRM Sjaloom Zorg

0187-609400



www.sjaloomzorg.nl

Vacaturenummer:

V202408220053

Solliciteer

Creatieve activiteitenbegeleider interne dagbesteding

Sjaloom Zorg - Bestenwaerd

Einddatum: maandag 30 september 2024

Muziek kent een eigen taal. Het maakt emoties los en verbindt mensen. Dat is ook een grote reden waarom muziek zo belangrijk is bij onze dagbesteding. Het is mooi om te zien hoe bewoners van onze EMB-groep dan helemaal ontspannen en volop genieten. Kom dit zelf ervaren op jouw werkdag, als onze nieuwe activiteitenbegeleider bij dagbesteding Bestenwaerd.

Wat ga je doen?
Als activiteitenbegeleider op woonlocatie Bestenwaerd in Dirksland ben je samen met jouw collega's verantwoordelijk voor de interne dagbesteding. Maatwerk is ontzettend belangrijk op deze groep en je denkt graag mee om de dagbesteding zo fijn mogelijk te maken voor iedere bewoner. Dat kan zijn met muziek, een creatieve activiteit of ontspannen in de snoezelruimte. Zo werd een tijd geleden voor een bewoner een speciaal voelbord aangeschaft. Sindsdien laat hij zich iedere dag weer opnieuw verrassen met de wisselende materialen die op het voelbord bevestigd worden. Hij gaat er helemaal in op en geniet. Voor een buitenstaander een klein iets, voor de bewoner een verrijking van zijn wereld. Dat is waar jij het als activiteitenbegeleider allemaal voor doet. Jouw standaard werkdagen zijn woensdag en vrijdag van 09.30 tot 16.00 uur. Daarnaast vind je het geen probleem om tijdens verlof of ziekte van collega's in te vallen.

Wie ben jij?
• Je weet altijd een fijne, gemoedelijke werksfeer te creëren
• Je vindt werkgeluk in het geven van de beste zorg aan cliënten
• Je hebt een zorggerelateerde opleiding op MBO4-niveau
• Je staat volledig achter de kernwaarden van Sjaloom Zorg: warmhartig, passievol en geloofwaardig
• Je beschikt over digitale basisvaardigheden (i.v.m. het rapporteren in het elektronisch cliëntendossier)
• Je voelt je thuis in een transparante, middelgrote organisatie
• Je denkt graag mee over processen die beter kunnen en nieuwe activiteiten waarmee cliënten zich verder kunnen ontwikkelen

Wat bieden wij?
- Variatie en Vrijheid: Geen dag is hetzelfde! Je krijgt de kans om in verschillende situaties te werken en je eigen stempel te drukken op de ondersteuning die je biedt.
- Flexibele werktijden: Jij weet wat het beste begeleidingsmoment voor de cliënten is, dat vertrouwen geven wij jou.
- Alle tools om jouw werk perfect uit te voeren, zoals een tablet en smartphone.
- Een goed salaris conform cao Gehandicaptenzorg (FG40: 2672 euro - 3606) en leuke extra's, zoals een goede MKSA-regeling, volop waardering, prettige collega's, fijne attenties en een hoge km-vergoeding.
- Echt werkgeluk! Onze medewerkers geven een 8,3 als gemiddeld cijfer!
- Veel mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Zowel in- als externe trainingen zijn mogelijk. Als jij vindt dat een opleiding jou helpt bij het begeleiden of bij jouw groei, dan nemen we graag de opties met jou door.

Heb je vragen?
Neem dan contact op met regiomanager Corrie de Boed, T. 06-57227725 (Whatsappen kan ook), c.deboed@sjaloomzorg.nl 
We nodigen je graag uit voor een sollicitatiegesprek. Sfeerproeven is onderdeel van het sollicitatieproces, zo krijg je namelijk het beste beeld hoe een dag op deze woonvorm verloopt.

Word jij onze nieuwe collega?
Dan kijken we uit naar jouw reactie. Vul hiervoor snel het online sollicitatieformulier in!

Over Sjaloom Zorg
Sjaloom Zorg ondersteunt en begeleidt zo'n 600 mensen met een verstandelijke beperking in Goeree-Overflakkee en Zeeland. De focus ligt op het verlenen van de allerbeste zorg aan onze cliënten. We werken vanuit een protestants-christelijke visie. Passie, geloofwaardigheid en warmhartigheid zijn de kernwaarden van onze organisatie. Waarden die onze 400 medewerkers en 200 vrijwilligers iedere dag uitdragen!

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.

Bekijk locatie