Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn



Contactgegevens

Bezoekadres:

ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen

Wielingenlaan 2

4535 PA Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Recruitment ZorgSaam

0115-688298



www.zorgsaam.org

Vacaturenummer:

V202408220046

Solliciteer

Zorgassistent ADL Chronisch Complexe Zorg

ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen

Einddatum: zaterdag 21 september 2024

ZorgSaam Ouderenzorg zoekt een nieuwe collega voor de Blaauwe Hoeve op de Afdelingen chronisch complexe zorg Zanddreef als: 

Zorgassistent ADL Chronisch Complexe Zorg
(Blaauwe Hoeve, max. 24 uur) 

 

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's die affiniteit hebben met ouderen. Kun jij je inleven in de wensen en behoeften van onze individuele bewoners, en vind je het leuk om in een team samen te werken? Kom ons team dan versterken als zorgassistent!

Onze zorgassistenten krijgen sinds kort een interne cursus waarbij onze praktijkopleiders jou lichte ADL taken leren uitvoeren. Hiernaast is het belangrijk dat jij flexibel inzetbaar bent: de zorg gaat 24/7 door waardoor er van jou verwacht wordt dat je in het weekend inzetbaar bent én eventueel op feestdagen (hiervoor ontvang je onregelmatigheidstoeslag) je werkt op deze teams niet in nachtdiensten.

Hoe ziet jouw werkdag eruit? 

Bij aankomst op de Blaauwe Hoeve, loop je naar jouw afdeling waar je bewoners ondersteunt die chronisch complexe zorg nodig hebben. Hiervoor werk je nauw samen met verzorgenden IG, verpleegkundigen, woonzorgmedewerkers, naasten van de bewoners, welzijnsmedewerkers en vrijwilligers.  Deze ochtend help je in de zorg door lichte ADL taken* uit te voeren en ondersteun je bij het ontbijt waarna je een bewoonster helpt bij het bellen van haar kleindochter. Ook help je bij het opmaken van bedden waarna het alweer tijd is om samen de krant te lezen met de bewoners. De ochtend vliegt voorbij! Het is alweer tijd voor middag eten dat je help uitserveren en na het opruimen, zit je dienst er alweer op. Morgen heb je een avonddienst waardoor je werkdag er weer anders uitziet, dit maakt jouw baan afwisselend en leuk!

Onder lichte ADL taken kun je verstaan:

  • ondersteunen van de cliënt bij haren kammen en nagels knippen;
  • ondersteunen van de cliënt bij de persoonlijke verzorging, zoals tandenpoetsen;
  • ondersteunen van de cliënt bij het eten en drinken (zonder slikproblemen);
  • ondersteunen van de cliënt bij in- en uit bed stappen, toiletgang, aan- en uitkleden, baden en douchen;

 

Jouw kennis en kunde

  • Het is belangrijk dat jij overweg kunt met een tablet en smartphone;
  • Een VMBO diploma of vergelijkbaar, zoals MAVO/LHNO of hoger; 
  • Je kunt goed afstemmen en durft vragen te stellen;
  • Veranderingen bij bewoners blijven niet onopgemerkt bij jou. Deze signaleer je en bespreek je met je collega’s;
  • Jij bent pro actief en draagt ook graag jouw steentje bij in het bedenken van activiteiten voor de bewoners;
  • Jouw humor en aanwezigheid zijn belangrijk voor de gezellige sfeer: jij bent de vrolijke noot en steekt anderen hiermee aan.

 

Wat mag je van ons verwachten?

  • Een dienstverband voor bepaalde tijd voor de duur van 12 maanden met uitzicht op vast , uren in overleg (maximaal 24);
  • Bij gebleken geschiktheid de mogelijkheid om een opleiding te volgen waardoor jij je verder kunt ontwikkelen tot woonzorgmedewerker, helpende plus of verzorgende IG.
  • Het  salaris is minimaal €2.036,57 en maximaal € 2.568,59 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. Inschaling volgens cao VVT functiegroep 20;
  • Een eindejaarsuitkering (13e maand) en 8,33% vakantiegeld. Het is ook mogelijk om dagen te sparen voor bijvoorbeeld een tijdelijke onderbreking van je loopbaan of om later minder uren te werken met de regeling BalansBudget (CAO VVT);
  • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden waarbij het bijvoorbeeld mogelijk is om brutosalaris in te zetten voor het kopen van een fiets, een vergoeding van je sportabonnement of het aanschaffen van een smartphone;
  • ZorgSaam biedt opleidingen en cursussen aan voor jouw persoonlijke ontwikkeling.  Jij hebt op elk moment van de dag toegang tot online trainingen. Daarnaast zijn er binnen ZorgSaam volop doorgroeikansen binnen de gehele organisatie. Wanneer je nieuwsgierig bent naar een andere uitdaging binnen ZorgSaam, dan kun je terecht in ons nieuwe loopbaancentrum.
  • ZorgSaam hecht veel waarde aan haar medewerkers. Met ‘ZorgSame teams’ ligt de focus om meer zeggenschap en eigenaarschap in jouw eigen team;
  • ZorgSaam is een organisatie die continu in ontwikkeling is! Wij zijn bijvoorbeeld sinds een aantal maanden gestart met het persoonlijke cliëntverhaal waardoor een aantal locaties ‘zorg op maat’ kunnen bieden aan onze cliënten. Ook  lopen er op een aantal locaties pilots, waarbij diverse innovaties in de zorg worden getest.

 

Wil jij alvast een toekomstige collega spreken voor meer info? 
Twijfel niet en neem op met Ingrid van der Spa leidinggevende via 06 10951673. Whatsappen is ook mogelijk!

Wil jij direct jouw interesse kenbaar maken?
Laat dan jouw gegevens achter! Team recruitment neemt hierna binnen 2 werkdagen contact met jou op om het vervolg te bespreken.