Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Industrie, Chemie


Functiesoort:

Techniek


Dienstverband:

ZZP/Freelance/Interim


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zeeuws-Vlaanderen



Contactgegevens

Bezoekadres:

Wiertz Company

Oranjestraat 5

4571 HN Axel

Nederland


Contactpersoon:

Wiertz Company

088-1348300



www.wiertz.com

Vacaturenummer:

V202408220021

Solliciteer

Pilot Plant Technician

Wiertz Company - 4542NM, Hoek

Einddatum: donderdag 10 oktober 2024

Dow is op zoek naar een Operator voor onze Dowlex Miniplant in Terneuzen, Nederland.

Wat ga je doen?
De Dowlex Miniplant ondersteunt de Performance Plastic’s groep met het ontwikkelen van nieuwe polymeermaterialen door de nieuwste technologieën te gebruiken. In deze rol krijg je te maken met operationele uitdagingen die typisch zijn voor een R&D-omgeving. De Dowlex Miniplant verandert regelmatig de operationele condities en processen, waardoor je de kans
krijgt om op een breed vlak kennis en vaardigheden te ontwikkelen.

Als Operator voor de Dowlex Miniplant ben je verantwoordelijk voor het monitoren van de Miniplant, waarbij je de operationele condities aanpast om de polymeren te laten voldoen aan de juiste specificaties.
  • Je bereidt de katalysatoren voor, vult de katalysatorvaten, doet de kwaliteitscheck voor de binnengekomen oplosmiddelen, verandert de drying beds, laadt het oplosmiddel in mobiele tanks, en rondt veiligheidstaken af.
  • Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het meten van de specificaties van de geproduceerde polymeer samples. Belangrijk is dat je alle benodigde informatie documenteert en proactief communiceert richting de dagdienst. Als er problemen zijn in de plant ben jij degene die zorgt dat het probleem opgelost wordt.
  • Daarnaast zorg je dat je op de hoogte bent van de status in de plant, zodat je de laatste updates kunt delen tijdens vergaderingen. Tijdens je werk volg je nauwkeurig de richtlijnen, zodat je je werk op de meest veilige manier kunt uitvoeren.

De Dowlex Miniplant wordt bestuurd door een klein maar hecht team, waarbij 10 operators roteren in een 5-ploegenrooster (2 operators per shift). Daarnaast werken er 5 collega’s in dagdienst. Dit betekent dat je buiten normale werktijd verantwoordelijk bent voor de besturing van de gehele Miniplant.

Wat kun jij?
Je bent in bezit van één van de volgende diploma's:
  • VAPRO B/C
  • M.L.O Procesoperator,
  • Chemische Technologie, of Chemie en Process Techniek (MBO-3/4 niveau)

Overige kwalificaties
  • Je bent in staat zelfstandig te werken en de Miniplant te besturen.
  • Je werkt graag in een dynamische R&D omgeving, bent analytisch en houdt ervan om problemen op te lossen
  • Je bent een team player en werkt op de meest veilige manier
  • Je hebt goede computer vaardigheden
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en hebt kennis van Engels
  • Ervaring in operationele of reactor/plant control elementen is een plus, maar minder ervaren kandidaten worden aangemoedigd om te solliciteren.

Wat krijg je?
  • Een meer dan marktconform salaris
  • 25 vakantiedagen en vakantiegeld
  • 13e maand
  • Reiskosten en eventuele tunnelkosten worden vergoed

Dow combineert wereldwijde breedte, integratie en schaalgrootte van activa, gerichte innovatie en expertise op het gebied van materiaalwetenschappen, toonaangevende zakelijke posities en leiderschap op het gebied van milieu, maatschappij en bestuur om winstgevende groei te realiseren en bij te dragen aan een duurzame toekomst. In de Benelux heeft Dow 7 vestigingen waar meer dan 4000 professionals van meer dan 50 nationaliteiten werken op het gebied van supply chain, onderzoek en ontwikkeling, productie en engineering, milieu, gezondheid en veiligheid, duurzaamheid, informatiesystemen en meer. In Nederland heeft Dow productielocaties in Terneuzen, Dordrecht en Delfzijl. Dow Terneuzen is de tweede grootste productielocatie wereldwijd en het kloppend hart van enkele van de bedrijfsfuncties zoals de Integrated Supply Chain organisatie, Human Resources en Finance die samenwerken om duurzame oplossingen aan hun partners in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en India aan te bieden.

Bekijk locatie