Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie


Functiesoort:

Techniek


Dienstverband:

ZZP/Freelance/Interim


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zuid-Beveland



Contactgegevens

Bezoekadres:

Wiertz Company

Oranjestraat 5

4571 HN Axel

Nederland


Contactpersoon:

Wiertz Company

088-1348300



www.wiertz.com

Vacaturenummer:

V202408210026

Solliciteer

Allround monteur revisie (dagdienst)

Wiertz Company - 4421JG, Kapelle

Einddatum: woensdag 09 oktober 2024

Ben jij een technisch talent met een hands-on mentaliteit of zou je graag een carrière stap willen maken vanuit een andere technische functie? Heb je oog voor detail en ben je leergierig? Dan hebben wij een uitdagende functie voor jou!

Wat ga je doen?
Als Allround Monteur bij de Technische Dienst ben je verantwoordelijk voor het reviseren van diverse machines binnen verschillende afdelingen. Gedurende de revisieperiodes voer je, samen met je collega’s, preventief onderhoud uit.

Binnen deze functie kun je je ook specifiek richten op de inpakafdeling, waar de machines vaak een nauwkeurige afstelling vereisen. Dit fijnere afstelwerk vraagt om jouw expertise. Naast de revisieperiodes zul je ook betrokken zijn bij de dagelijkse operatie, waar je storingen en problemen oplost. Je werkt nauw samen met de collega’s van de inpakafdeling om ervoor te zorgen dat de machines soepel blijven draaien. Daarnaast leer je je collega’s hoe zij zelf storingen kunnen voorkomen.

Deze rol biedt volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien, bijvoorbeeld door het oppakken van werkvoorbereidende taken.

Wat kun jij?
  • Je hebt een MBO-diploma niveau 3;
  • Je beschikt over mechanische kennis en hebt ervaring met pneumatiek;
  • Je bent analytisch, flexibel en nauwkeurig;
  • Je kunt zelfstandig werken en hebt een nette werkwijze;
  • Je bent sociaal vaardig en kunt informatie helder overbrengen.

Wanneer je niet volledig aan bovenstaande eisen voldoet, maar wel veel affiniteit hebt met techniek en jezelf verder wil ontwikkelen als monteur, dan nodigen we je zeker uit om te solliciteren! Wij bieden namelijk ook mooie opleidingsmogelijkheden om te groeien naar het benodigde niveau.

Wat krijg je?
  • Je zal direct in dienst gaan bij Coroos op basis van een jaarcontract met de intentie voor een dienstverband voor onbepaalde tijd;
  • Een marktconform salaris;
  • Een vaste eindejaarsuitkering van 4,25%;
  • 25 vakantiedagen en 9,5 adv-dagen.
  • Korting op producten van Coroos;
  • Volop mogelijkheden om te groeien en jezelf verder te ontwikkelen;
  • Een bonus als jij een nieuwe collega aanbrengt.

Coroos is gericht op het produceren en ontwikkelen van groente- en fruitconserven welke zijn verpakt in blik, glas en kunststof. Het bedrijf behoort tot de belangrijkste producenten van Europa. Door vernieuwing is de organisatie permanent in ontwikkeling. Er wordt voornamelijk geïnvesteerd in hoogwaardige moderne bedrijfsapparatuur. De structuur van het bedrijf kenmerkt zich door korte lijnen en openheid. Momenteel zijn circa 420 mensen bij de onderneming in dienst.

Bekijk locatie