Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO

HBO


Branche:

Overheid, Non-profit 


Functiesoort:

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Tholen & Sint Philipsland



Contactgegevens

Adres:

Gemeente Tholen

Hof van Tholen 2

4691 DZ Tholen

Nederland


Postadres:

Postbus 51

4690 AB Tholen

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Anja Quist

14 0166



www.tholen.nl

Vacaturenummer:

V202408190002

Solliciteer

Verbindend Teamleider Samenleving

Gemeente Tholen

Einddatum: zondag 22 september 2024

We zijn op zoek naar een empathische, toegankelijke, inspirerende, daadkrachtige

 

Verbindend Teamleider Samenleving

32 - 36 uur per week

Het team Samenleving bestaat uit 30 medewerkers verdeeld over de gevarieerde clusters Beleid, Administratie Sociaal Domein en ‘Jij op Tholen’ (vrijwillige thuis- en mantelzorg en vrijwilligerswerk, buurtsportcoaches en jongerenwerkers). 

Als verbindend leider zorg je ervoor dat medewerkers optimaal hun werk kunnen doen. Je bent uitstekend in staat hen vertrouwen en ruimte te geven. Je herkent talenten in medewerkers en bent in staat de condities te scheppen waardoor zij kunnen groeien. 

Je vindt verbinding met mensen, samenhang binnen de clusters en andere teams belangrijk. Met je toegankelijke, open houding ga jij daar een belangrijke bijdrage in leveren. 

Onze dienstverlening aan inwoners, (maatschappelijke) instellingen, bedrijven en recreanten staat hoog in het vaandel. Jouw missie is dan ook deze verder te optimaliseren. Je bezit strategische visie waardoor je een goede gesprekspartner bent voor het bestuur en bezit de vaardigheid visie om te zetten naar concrete acties. Op inspirerende wijze weet je medewerkers te motiveren hier hun bijdrage aan te leveren. 

Daarnaast draai je je hand er niet voor om adequaat op te treden bij knelpunten en ben je niet bang om op cruciale momenten je verantwoordelijkheid te nemen, ofwel knopen door te hakken.

Kortom, je hanteert de juiste balans tussen zakelijk- en mensgericht leidinggeven.

Het management van de gemeente Tholen geeft leiding volgens de principes van Dienend Leiderschap (zie: redpointcompany.com)

 

De gemeente Tholen werkt op basis van het volgende organisatiekompas:

‘In deze turbulente wereld willen we als zelfstandige gemeente Tholen strategisch en beleidsmatig ons eigen lot bepalen. En zelf de lijnen uitzetten in een gemeente waar het voor onze inwoners en bezoekers goed wonen, werken en leven is. Wij vinden het belangrijk dat de dienstverlening - door de inzet van alle medewerkers - zich iedere dag een stapje verder ontwikkelt. Onze missie is om onze doelen te bereiken vanuit een soepel draaiende organisatie waarin mensen met hart en ziel en met veel plezier aan het werk zijn. We zetten stappen in die richting, gaan samen op avontuur. We volgen daarbij een strategie, waarbij we ruimte geven aan de Thoolse samenleving. We verbinden de gemeente met allerlei initiatieven in en om ons heen, zodat we elkaar versterken. 

Samen, Respectvol, Ondernemend én Duurzaam. Voor elkaar, voor anderen, voor de wereld om ons heen. In alles wat we doen houden we rekening met toekomstige generaties: met onze kinderen en kleinkinderen.’

 

Wat neem je mee? 

  • Je bent in het bezit van een hbo/wo diploma, aangevuld met diverse voor de functie relevante cursussen.
  • Je bent als ‘dienend leider’ gericht op het ontwikkelen van medewerkers, bevorderen van de samenhang tussen de diverse clusters van het team maar ook met de team overstijgende clusters. 
  • Je bent sensitief, in staat goed te luisteren, bent zonder oordeel en weet medewerkers op een natuurlijke wijze te inspireren en te enthousiasmeren. Daarnaast heb je lef, bent daadkrachtig en ondernemend.
  • Ervaring binnen het sociaal domein, evenals ervaring met een dienende en verbindende manier van leiding geven, wordt voor deze functie van belang geacht.

 

Wat bieden wij jou? 

  • Een salaris, maximaal bruto € 6.777,00 (schaal 12) per maand bij een dienstverband van 36 uur per week (afhankelijk van je kennis en ervaring).
  • Een Individueel Keuze Budget (o.a. opgebouwd uit vakantiegeld en eindejaarsuitkering), 17,05% van jouw brutosalaris. Daarmee kun je (met belastingvoordeel) extra verlof kopen, een fiets aanschaffen, een opleiding volgen of gewoon uit laten betalen.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden en bovenal een leuke, afwisselende baan in een organisatie waar het fijn werken is.

 

Een assessment maakt in principe deel uit van de selectieprocedure.

 

Meer weten en/of direct solliciteren?

Ben je naar aanleiding van het bovenstaande al enthousiast geworden? We wachten op jouw reactie met CV en een ijzersterke motivatiebrief. Na je reactie laten we je zo snel mogelijk weten of je wordt uitgenodigd voor een eerste kennismakingsgesprek. Heb je nog vragen over de vacature of organisatie? Neem dan contact op met directielid Jan Duine (jan.duine@tholen.nl / 06 21 58 74 04).

 

Deze vacature is gelijktijdig in- en extern opengesteld.

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op woensdag 9 oktober 2024