Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Contactgegevens

Adres:

Emergis

Oostmolenweg 101

4481 PM Kloetinge

Nederland


Postadres:

Postbus 253

4460 AR Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Michelle Lodder

0113-267000



www.emergis.nl

Vacaturenummer:

V202408170001

Solliciteer

Beleidsmedewerker hospitality en services

Emergis

Einddatum: maandag 14 oktober 2024


**Ben jij in staat om beleid, processen en werkwijzen kritisch te analyseren? Weet je overzicht te houden op de grote lijnen en heb je ervaring met het schrijven van beleidstukken? Lees dan verder!**


Wat ga je doen

Als beleidsmedewerker faciliteer je onze organisatie in het onderhouden van de kwaliteit, veiligheid en (kosten)efficiëntie van onze afdelingen Hospitality en Services (onderdeel van de dienst Financiën, Vastgoed & Facilitair) door middel van (beleids)ondersteuning, toetsing en advisering. Samen met de teamleiders en medewerkers van deze afdelingen kijk je met een kritische, tactische/strategische blik naar de huidige kaders, werkwijzen en richtlijnen, denk je mee over mogelijke verbeteringen en leg je dit alles in begrijpelijke taal vast. Een onderwerp waar je mee aan de slag gaat is bijvoorbeeld het ontwikkelen van een voeding-, schoonmaak- en inrichtingsbeleid. Je vertaalt interne- en externe ontwikkelingen naar passende werkwijzen voor de praktijk en weet samen met de teamleiders draagvlak te creëren voor de nodige veranderingen. Ook zorg je voor een soepel verloop van de implementatie.


Samen aan de slag

Bij Emergis richten wij ons op het versterken van wat goed gaat en op het voorkomen van ziekte. Als iemand ziek is, zetten we onze behandeling en begeleiding in op het verbeteren van de mentale en lichamelijke gezondheid én op de manier waarop iemand in het dagelijks leven functioneert. Dat betekent dat we samen ontdekken wie iemand is, waar zijn of haar behoeften liggen en wat hij of zij kan.

De dienst Financiën, Vastgoed & Facilitair (FV&F) is volop in beweging en continu bezig om haar dienstverlening te verbeteren. De dienst is onder andere verantwoordelijk voor alle facilitaire diensten en de ontwikkeling en het onderhoud van onze gebouwen en terreinen. Ook ondersteunt FV&F het primaire proces van Emergis in de gehele breedte van facility management. De dienst is volop in ontwikkeling. Hierbij is het noodzakelijk dat de diverse taakgebieden duurzaam worden geborgd.


Wat mag je van ons verwachten

Als je werkt als beleidsmedewerker bij Emergis maak je deel uit van een organisatie die streeft naar bevlogen medewerkers die voldoende ontwikkelingsmogelijkheden krijgen. Wij bieden je:

- Een jaarcontract voor 24 tot 36 uur per week, met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren.
- Een functie in schaal FWG 55 . Het salaris begint met € 3.076,- en eindigt op € 4.785,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. Per 1 december 2024 worden deze bedragen met 4% verhoogd.
- De functie valt onder de CAO GGZ. Dit betekent voor jou o.a. de volgende voordelen: eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, balansbudget en collectieve zorg- en inkomensverzekeringen.
- Diverse scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden, waaronder een breed aanbod aan e-learning.


Hier herken jij jezelf in

Werken als beleidsmedewerker bij Emergis betekent dat je kiest voor een uitdagende en professionele werkomgeving waarin je initiatief en lef durft te tonen en verbindingen weet te leggen. Wij zoeken iemand die samen met ons wil werken aan onze missie: een goede mentale gezondheid van alle mensen in Zeeland. Daarnaast herken jij jezelf in dit profiel:

- Je beschikt over een relevant hbo diploma en je hebt ervaring met het opstellen van beleidsstukken.
- Je bent enthousiast en hebt een klant- en servicegerichte instelling op operationeel, tactisch en strategisch niveau.
- Je kunt omgaan met weerstand en beschikt over doorzettingsvermogen en overtuigingskracht.
- Je bent in hoge mate in staat om zelfstandig en planmatig werkzaamheden uit te voeren, efficiënt te werken en overzicht te houden op de grote lijnen.
- Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en schrift en je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.

Wij vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG) en ten minste één relevante referentie.


Werk jij mee aan onze droom

Heb je interesse in deze vacature? En wil jij samen met ons werken aan een goede mentale gezondheid van alle inwoners in Zeeland? Dat kan! Solliciteer direct via de sollicitatiebutton.

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met één van de teamleiders binnen facilitair:

- Karla Geldof (teamleider Services) via 06 25 49 78 81.
- Eva Gerritse (teamleider Hospitality) via 06 27 13 29 43.

We zien je sollicitatie graag tegemoet!