Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Contactgegevens

Bezoekadres:

Nedbase

Molenwater 81

4331SE Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Jacco de Leeuw

0118617873



www.nedbase.nl

Vacaturenummer:

V202408160037

Solliciteer

Developer Websites

Nedbase - Nedbase Digital Agency

Einddatum: woensdag 16 oktober 2024

Ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Join us! We zoeken een developer binnen ons team Websites. Bouw je mee aan de meest uitdagende projecten voor toonaangevende opdrachtgevers? Bij ons gebruik je al jouw ervaring voor de technische realisatie van professionele websites. Van een ziekenhuiswebsite die volledig voldoet aan de WCAG tot een commerciële website, boordevol marketingtools & datakoppelingen.

Wie zijn wij?

Als fullservice digital agency werken we dagelijks aan uiteenlopende digitale projecten. We ontwikkelen high-end websiteswebshops, en applicaties. Maar als digital partner ondersteunen en adviseren we onze klanten ook actief op het gebied van digital marketing (Ivy) en strategie. We zoeken grenzen op en gaan voor het hoogst haalbare! Samen met onze klanten maken we online tastbaar. We maken niet alleen iets moois, we maken wat onze klanten écht nodig hebben. We mogen werken voor opdrachtgevers als ADRZ, Rijkswaterstaat, ZLM Verzekeringen, Woord & Daad, Westerscheldetunnel N.V., TMC Wonen en Katoen Goes.

Wat ga je doen?

Als (frontend) developer ga je aan de slag binnen ons team dat gespecialiseerd is in het (door)ontwikkelen van websites. Je werkt met een enthousiast, ervaren team van UX- en interaction designers, projectmanagers en collega-developers. Met behulp van een moderne, bewezen technologiestack voorzie je onze klanten van het allerbeste om hun merk tot leven te brengen.

Je vindt het tof om méér te doen dan alleen goed coderen. Je denkt graag mee over het verbeteren van onze developmentprocessen en signaleert kansen om innovatieve ontwikkelingen een plek te geven. Daar is alle ruimte voor. Ook jij gaat voor het hoogst haalbare!

Verder ben je goed op de hoogte van alle digitale ontwikkelingen binnen de grenzen van moderne websiteontwikkeling. Je wordt naast het omzetten van het Figma-design ook enthousiast van een AI-gedreven zoekfunctie, het borgen van een Google PageSpeed-score van 100% of het implementeren van een 2FA-inlog. Je ondernemende houding helpt jezelf, Nedbase en onze klanten duidelijk een stap verder. Dé perfecte baan als je je talenten & skills verder wilt ontwikkelen en zin hebt om samen met de leukste klanten en de beste online specialisten te werken. Welkom bij Nedbase!

Kun je onderstaande checklist afvinken?

  • HBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in website ontwikkeling
  • Minimaal 32 uur per week beschikbaar
  • Je hebt ervaring met het ontwikkelen van custom plugins en templates
  • Het werken met PHP, MySQL, Javascript, HTML5, CSS is voor jou vanzelfsprekend
  • Kennis van en ervaring met GIT en OTAP (pré)
  • Je hebt aantoonbare, professionele Wordpress ervaring (pré)

Verder word jij blij van:

  • Een prettige en informele werksfeer
  • Volop leer- en ontwikkelmogelijkheden (zoals een zorgvuldige onboarding, training, persoonlijke begeleiding, events, hackathon)
  • Uitdagende websiteprojecten; technisch robuust en visueel interactief
  • Wekelijkse borrels & legendarische teamuitjes
  • Een prachtig pand als werkplek
  • Tafeltennisbatje van de zaak :-)

Waar ga je werken?

We reserveren alvast een plek voor je op ons kantoor in Middelburg, in ons historisch pand aan het Molenwater. Daar word je omringd door een jong en ambitieus team dat dagelijks werkt voor een diversiteit aan opdrachtgevers. Dat doen we met passie, plezier, een nuchtere kijk én met succes. Alvast wat sfeer proeven? Check onze Instagram.

Solliciteer!

Waar wacht je nog op? Solliciteer via onderstaande solliciteer-button. Goed om te weten: een code challenge is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Natuurlijk kun je voor vragen altijd even bellen met Paulien (0118 - 744 132). Hopelijk tot snel!

Bekijk locatie