Alle Zeeuwse vacatures

Stages

Engineer/Technicus/Operator

Talent Service Zeeland - Zeeland

Einddatum: dinsdag 15 oktober 2024


Hey Techneut! Ben jij Engineer, Technicus, Operator, Werkvoorbereider, Teamleider, Coördinator, Projectmanager…? In Zeeland zijn volop carrièrekansen bij mooie industrie-werkgevers! Wij helpen je met de match en al je vragen.

 

 

ZEELAND ZOEKT TECHNICI

BREAK OUT! BEN JIJ KLAAR OM NIEUWE WERELDEN TE CREËREN? WIL JE WERKEN IN DE TECHNIEK? JOUW OGELIJKHEDEN LIGGEN IN ZEELAND. 

 

Wist je dat er veel industrie in Zeeland zit? Door heel de provincie vind je technische productie- en verwerkingsbedrijven. Van knusse familiebedrijven tot grote toonaangevende multinationals. Ze zijn onder meer actief in de chemie-, food- en energiesector. En ook de
maritieme sector is hier groot. 

Dat betekent dus ook: veel technische banen! Vaak heb je als kandidaat keuze uit meerdere interessante opties. Wij laten je graag zien welke mogelijkheden er voor jou zijn. En we helpen je bij het vinden van de juiste match die perfect bij jou past. Bekijk alle mogelijkheden op TalentServiceZeeland.nl

En we begrijpen dat je waarschijnlijk allerlei vragen hebt over wonen en werken in Zeeland. Wij kunnen je daarbij helpen, want daar is Talent Service Zeeland voor, persoonlijk en praktisch. Wij hebben de antwoorden en de contacten die je nodig hebt om verder te komen. Wij zijn er voor jou, maar ook voor je eventuele partner en gezin. En het mooie is: onze hulp en adviezen kosten je niks, want wij worden ondersteund door diverse Zeeuwse overheden en werkgevers.

Talent Service Zeeland is geen werving- en selectiebureau of intermediair, maar een regionaal initiatief zonder winstoogmerk dat werkgevers helpt bij gebundelde werving buiten Zeeland en werkzoekenden van buiten Zeeland helpt bij hun vragen rondom wonen en werken in Zeeland.

Talent Service Zeeland wordt mogelijk gemaakt door subsidies vanuit RegioDeal, provincie Zeeland en gemeente Terneuzen en bijdragen van diverse Zeeuwse werkgevers en wordt uitgevoerd door Stichting De Zeeuwse Connectie (Projecten).

 

Reageren?
Stuur ons je reactie via onze website (klik op onderstaande solliciteer-button) of via contact@talentservicezeeland.nl.
Gewoon eenvoudig en laagdrempelig bellen of appen mag natuurlijk ook!

 

Bekijk locatie