Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO

Geen


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Automatisering, Internet


Dienstverband:

Tijdelijk

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

Meer dan 32 uur



Contactgegevens

Adres:

Emergis

Oostmolenweg 101

4481 PM Kloetinge

Nederland


Postadres:

Postbus 253

4460 AR Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Michelle Lodder

0113-267000



www.emergis.nl

Vacaturenummer:

V202408150001

Solliciteer

Adviseur Informatisering & Automatisering

Emergis

Einddatum: donderdag 17 oktober 2024


**Ben jij een ervaren adviseur met diepgaand inzicht in Informatisering & Automatisering (I&A) en kun je deze kennis effectief toepassen? Ken jij de digitale snelweg en weet jij innovatieve I&A toepassingen te vinden bij de gestelde behoeften? Zie jij het als een uitdaging om een verandering aan te jagen binnen een warme, dynamische en ambitieuze zorgorganisatie als Emergis? Lees dan verder!**


Wat ga je doen

Als adviseur I&A bij Emergis vervul je een cruciale rol in het vertalen van de interne informatiebehoefte naar innovatieve I&A-oplossingen. Daarnaast draag je bij aan de strategische positionering van de afdeling I&A binnen de organisatie. Je taken en verantwoordelijkheden zijn gevarieerd en veelomvattend:

- Je treedt op als verbinder tussen management en directie, team I&A, gebruikers en externe partijen en draagt bij aan een succesvolle samenwerking binnen en buiten de organisatie.
- Je vertaalt de strategische visie naar beleid. Je bent onder andere aanjager van het digitaliseringbeleid en weet snel te anticiperen op technologische ontwikkelingen die van meerwaarde kunnen zijn.
- Je adviseert management en directie vanuit de strategische visie en operationele doelstellingen over een breed scala aan I&A gerelateerde onderwerpen.
- Je onderhoudt je netwerken, gaat samenwerkingsverbanden aan en draagt bij aan het initiëren van innovatie.
- Je bent betrokken bij diverse I&A gerelateerde projecten en/of programma’s. Dit kan zowel in de rol van projectmedewerker als projectleider zijn.


Samen aan de slag

Welkom bij Emergis, een organisatie voor mentale gezondheid en welzijn in Zeeland. Een organisatie met 1100 FTE. Onze droom is een goede mentale gezondheid van alle inwoners van Zeeland. En daarbij willen we de zorg en ondersteuning zo veel mogelijk dichtbij de inwoner organiseren. Dat is steeds vaker ook in digitale vorm. We transformeren naar een organisatie waarin digitale zorg en ondersteuning vanzelfsprekend is. Daarmee veranderen het digitale landschap en de bijbehorende architectuur. Voor deze uitdagende klus zoeken wij een enthousiaste en gedreven adviseur I&A die niet bang is om de digitale grenzen te verleggen.

Als adviseur I&A werk je - onder leiding van de directeur I&A - samen met zes applicatiebeheerders en een coördinator servicedesk (met daaronder zeven medewerkers). De afdeling bevindt zich momenteel in een transitiefase van een traditionele (technische) ICT-organisatie naar een I&A regieorganisatie. De komende periode hebben we o.a. de uitdaging om vanuit een meer jaren strategisch perspectief het applicatielandschap sterk te rationaliseren. Daarnaast ligt de focus op het harmoniseren van organisatieprocessen en het inrichten van informatiemanagement.

Ben jij klaar om de leiding te nemen in ons digitale avontuur?


Wat mag je van ons verwachten

Als je werkt als adviseur I&A bij Emergis maak je deel uit van een organisatie die streeft naar bevlogen medewerkers die voldoende ontwikkelingsmogelijkheden krijgen. Wij bieden je:

- Een jaarcontract voor gemiddeld 36 uur per week, met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren.
- Een functie in schaal FWG 60. Het salaris begint met € 3.541,- en eindigt op € 5.335,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. Per 1 december 2024 worden deze bedragen met 4% verhoogd.
- De functie valt onder de cao GGZ. Dit betekent voor jou o.a. de volgende voordelen: eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, balansbudget en collectieve zorg- en inkomensverzekeringen.
- Diverse scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden, waaronder een breed aanbod aan e-learning.


Hier herken jij jezelf in

Wij zoeken iemand die samen met ons wil werken aan onze missie: samen werken aan een goede mentale gezondheid van alle mensen in Zeeland en de transitie die daarvoor nodig is. Daarnaast herken jij jezelf in het volgende profiel en ervaringen:

- Je beschikt ten minste over een afgeronde hbo-opleiding, aangevuld met een vervolgopleiding in de richting van Informatiekunde, information Science, Business Information Management (of een vergelijkbare studie).
- Je hebt kennis op het gebied van bedrijfsmatige informatica op academisch werk- en denkniveau.
- Je beschikt over minimaal drie jaar werkervaring in een vergelijkbare functie op tactisch/strategisch niveau in complexe contexten.
- Je bent een ware vak expert met ervaring in diverse I&A-vakgebieden en weet jouw kennis om te zetten in innovatieve oplossingen, overtuigende adviezen en helder beleid.
- Je hebt inzicht in complexe, hiërarchische organisaties.
- Je hebt ervaring in het schakelen tussen interne en externe partijen, met het vermogen om diverse belangen te verbinden.
- Je bent ervaren in projectmatig werken en programmamanagement.
- Ervaring in de zorgsector vormt een pré.

Wij vragen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en ten minste één relevante referentie.


Werk jij mee aan onze droom

Heb je interesse in deze vacature? En wil jij samen met ons werken aan een goede mentale gezondheid van alle inwoners in Zeeland? Dat kan! Solliciteer direct via de sollicitatiebutton.

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Peter Vermaire (adviseur ICT) via 06 51 59 79 65.

We zien je sollicitatie graag tegemoet!