Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Facilitair

Techniek


Dienstverband:

Vast


Uren:

Tot 16 uur



Contactgegevens

Bezoekadres:

Cedrah

Barbizonlaan 1

2908 MA Capelle aan den IJssel

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Annemarie Lommers

010-2075858



www.cedrah.nl

Vacaturenummer:

V202408140020

Solliciteer

Huishoudelijk medewerker (Rehoboth, Goes)

Cedrah - Woonzorgcentrum Rehoboth (Goes)

Einddatum: zondag 13 oktober 2024

  • 8 uur per week
  • Salaris tussen € 2.116 en € 2.581 bruto per maand bij een 36-urig dienstverband

Geniet jij van de omgang met ouderen en houd je van aanpakken? Kom werken als huishoudelijk medewerker in ons gezellige team!

Wat ga je doen?

Je waarborgt de hygiëne van de woon- en leefomgeving van de cliënten van Rehoboth. Je verzorgt de appartementen binnen het woonzorgcentrum, van de aanleunwoningen en bij cliënten thuis. Ook de algemene ruimten van Rehoboth staan op je takenlijst. Af en toe help je mee in de linnenkamer. Bij het doen van de huishoudelijke werkzaamheden houd je goed in het oog welke taken de cliënten zelf nog kunnen uitvoeren. Je bouwt snel een band op met de cliënten wat het werk als huishoudelijk medewerker zo bijzonder maakt. Jouw bezoek brengt een lach op het gezicht van de cliënten omdat zij hun verhaal aan je kwijt kunnen.

Waar kom je terecht?

Cedrah maakt het verschil door een thuis te bieden voor ouderen, vanuit de Bijbelse opdracht om naar elkaar om te zien. Wil jij op je werk een zegen zijn voor anderen? Kom dan bij ons werken! Bij Cedrah bieden ruim 1300 medewerkers en 800 vrijwilligers liefdevolle zorg aan ouderen. Het christelijk geloof is hierbij de basis: God liefhebben boven alles en onze naasten als onszelf. We bieden je een vertrouwde werkomgeving waarin je kunt groeien, als persoon en als professional. Een omgeving waar geloof en het bieden van kwalitatieve zorg hand-in-hand gaan. Lees hier meer over wie wij zijn!

Van thuiszorg tot werken op een PG-afdeling, in Rehoboth komen alle soorten van ouderenzorg wel aan bod. Sterke teams zorgen ervoor dat hun team op en top werkt, waarbij als het nodig is de hulp van een teamleider ingeroepen kan worden. Op deze locatie gaan we laagdrempelig met elkaar om dat maakt Rehoboth een fijne locatie om bij te werken. Alle faciliteiten zijn aanwezig om goede zorg en welzijn te kunnen verlenen, waarbij de individuele cliënt altijd voorop staat, zodat diegene krijgt waar zij of hij behoefte aan heeft.

Cedrah biedt jou verder:

  • een salaris conform de salarisschaal ‘Hulp bij het Huishouden’ van de cao VVT;
  • voldoende doorgroei- en opleidingsmogelijkheden;
  • inspraak op je rooster;
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, 237 vakantie-uren per jaar bij een 36-urige werkweek, een fietsregeling en een pensioenregeling

Wat vragen wij van jou?

  • Je houdt van aanpakken.
  • Je bent collegiaal en wil graag jezelf kunnen zijn binnen een team.
  • Je hebt een open en eerlijke houding.
  • Je weet je verbonden met de reformatorische identiteit van Cedrah en bent gemotiveerd om in een organisatie met een reformatorisch profiel te werken. Lees hierover meer in onze folders over de Cedrah-boom en onze identiteit.

 

Informatie en sollicitatie

Enthousiast? Solliciteer meteen via de sollicitatiebutton op deze pagina. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met teamleider Diensten Marc Brouwer via m.s.j.brouwer@cedrah.nl of 06 21 83 80 87.

Bekijk locatie