Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Contactgegevens

Bezoekadres:

Synthomer

Herculesweg 35

4338 PL Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Bianca Baake

0118 678000



www.synthomer.com

Vacaturenummer:

V202408140012

Solliciteer

Warehouse & Shipping Administrator

Synthomer - Herculesweg 35, 4338 PL Middelburg

Einddatum: maandag 30 september 2024

De functie:

Je zorgt voor coördinatie en administratie in de afdeling Materials Handling, Warehousing en Shipping (MHW&S). Dat houdt o.a. in:

  • Werkvoorbereiding voor en functionele aansturing van (6) heftruckchauffeurs;
  • administreren van voorraad wijzigingen in SAP; Registreren van inkomende en uitgaande goederenstromen in de magazijnen, zowel interen als extern
  • plannen van transport orders voor externe opslag;
  • bewaken van de werkprocessen zodat kwaliteit van grond- en hulpstoffen en eindproducten gewaarborgd is;
  • Voorbereiden van inkooporders, verwerken inkooporders in SAP en uitvoeren van factuurcontroles.

Je hebt een belangrijke rol in de efficiënte afhandeling van processen. In deze functie rapporteer je aan de MHW&S Supervisor en vervang je deze bij diens afwezigheid.

 

Jouw kwalificaties:

Je hebt een opleiding op minimaal MBO niveau en duidelijke affiniteit met logistiek. Je hebt gewerkt met MS Office en bij voorkeur ook met SAP(WMS). Je bent accuraat en communiceert goed en duidelijk op alle niveaus met interne klanten, externe belanghebbenden en collega’s, in zowel de Nederlandse als Engelse taal. Je hebt een proactieve instelling en krijgt energie van het optimaliseren van werkprocessen. Je werkt zelfstandig en gestructureerd en je bent stressbestendig.

 

Wat bieden wij:

Synthomer is een goede werkgever met een resultaatgerichte, maar informele werksfeer. Wij bieden een concurrerend arbeidsvoorwaardenpakket; een goed salaris passend bij de functie en jouw ervaring, een 37,5-urige werkweek; minimaal 25 vakantiedagen en 7 ADV dagen 13e maand etc.

 

Heb je interesse:

Herken je jezelf en wil jij een mooie bijdrage leveren aan de logistieke processen bij Synthomer? Laat het ons weten! Mail j CV en motivatiebrief naar midrecruitment@synthomer.com of gebruik de solliciteer-button. Wij zien uit naar jouw bericht!

 

Heb je vragen?

Voor inhoudelijke informatie neem je contact op met Marco Donders via 06-15340095? Heb je vragen over de procedure, bel dan met Bianca Baake via 06 53267680.

 

Bekijk locatie