Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Uitvoerend, Productie


Dienstverband:

Vast


Uren:

Meer dan 32 uur



Contactgegevens

Adres:

Emergis

Oostmolenweg 101

4481 PM Kloetinge

Nederland


Postadres:

Postbus 253

4460 AR Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Michelle Lodder

0113-267000



www.emergis.nl

Vacaturenummer:

V202408130001

Solliciteer

Sociaal psychiatrisch verpleegkundige FACT

Emergis

Einddatum: maandag 18 november 2024


**_Welkom bij ons Fact Team! Ben jij een gepassioneerde en ervaren Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV) op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team dat zich inzet voor de geestelijke gezondheid van anderen? Dan ben jij degene die we zoeken! Ontdek de mogelijkheden om jouw expertise toe te passen en samen te werken aan het welzijn van onze cliënten. Solliciteer nu en maak deel uit van een team dat met toewijding en betrokkenheid bijdraagt aan positieve veranderingen in het leven van anderen._**


Wat ga je doen

Je taken en verantwoordelijkheden zijn gevarieerd en veelomvattend:

- Je levert met enthousiasme een bijdrage aan de kwaliteit van de zorg en het verder vormgeven van het FACT-team.
- Je maakt gebruik van intensieve sociaal psychiatrische, begeleidings- en psychotherapeutische methodieken vanuit diverse referentiekaders.
- Je werkt nauw samen met collega’s in het multidisciplinaire team, bestaande uit o.a. een psychiater, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, verpleegkundig specialist, ervaringswerker, maatschappelijk werker en secretaresse
- Jouw werkzaamheden komen voort uit het behandelbeleid dat is afgesproken met de cliënt in het behandelplan/MDO.
- Je neemt deel aan de crisisdienst buiten kantooruren.


Samen aan de slag

FACT staat voor Flexible Assertive Community Treatment. Deze behandeling en begeleiding richten zich op mensen met ernstige psychiatrische aandoeningen (EPA). Jouw rol is cruciaal en is gericht op het verminderen van de symptomen en het leren omgaan met de aandoening. De begeleiding kan zich richten op alle levensgebieden. Het team heeft een intensief ambulant behandelaanbod voor cliënten die op meerdere levensgebieden zijn vastgelopen.

Het doel van FACT-zorg is niet alleen het behandelen van psychiatrische problematiek, er wordt ook ontwikkelingsgericht gewerkt aan het herstellen van gezonde rollen en functies. Denk aan school, werk, leefstijl, de rol binnen het gezin en het sociaal netwerk.


Wat mag je van ons verwachten

Als je werkt bij Emergis als sociaal psychiatrisch verpleegkundige in het FACT maak je deel uit van een organisatie die streeft naar bevlogen medewerkers die voldoende ontwikkelingsmogelijkheden krijgen. Wij bieden je:

- De functie van sociaal psychiatrisch verpleegkundige is gewogen in FWG 55. In verband met het meedraaien in de 24-uurs crisisdienst buiten kantoortijd wordt het beloningsbeleid van Emergis toegepast en word je ingedeeld in FWG 60. De vergoedingsregeling voor de crisisdienst geldt conform CAO GGZ.
- Een functie in schaal 55. Het salaris begint met 3076,- en eindigt op 4785,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. (conform 1 januari 2024).
- De functie valt onder de CAO GGZ. Dit betekent voor jou o.a. de volgende voordelen: eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, balansbudget en een collectieve zorgverzekering en collectieve inkomensverzekering.


Hier herken jij jezelf in

Wij zoeken iemand die samen met ons wil werken aan onze missie: een goede mentale gezondheid van alle mensen in Zeeland. Daarnaast herken jij jezelf in dit profiel:

- Je bent in het bezit van het diploma spv en hebt bij voorkeur ervaring met complexe behandelvragen van cliënten binnen de specialistische ggz.
- Je kunt zelfstandig werken, voert vaak de regie over een casus, je bent communicatief vaardig naar cliënten en collega’s.
- Je weet goed af te stemmen op de cliënten en weet om te gaan met weerstanden in de behandeling.
- Je neemt je verantwoordelijkheid en hecht veel waarde aan samenwerking, kwaliteit en klantgerichtheid.
- Je hebt een duidelijke mening over de behandeling gegeven door het FACT en draagt deze mening uit.
- Je bent beschikbaar voor minimaal 24 uur per week.

Wij vragen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en ten minste één relevante referentie.


Werk jij mee aan onze droom

Neem voor meer informatie contact op met Avivah de Liever (teamleider) via 06 21 35 71 59 Heb je interesse?

Heb je interesse in deze vacature? En wil jij samen met ons werken aan een goede mentale gezondheid van alle inwoners in Zeeland?

Dat kan! Solliciteer direct via de sollicitatiebutton.