Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie


Functiesoort:

Overig


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zeeuws-Vlaanderen



Contactgegevens

Bezoekadres:

Groep De Hoop

Duitslandweg 2

4538 BK Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Personeel & Organisatie

+31 (0)115 680 911



www.werkenbijdehoop.nl

Vacaturenummer:

V202408120010

Solliciteer

Elektromonteur

Groep De Hoop

Einddatum: vrijdag 11 oktober 2024

Ben jij de Elektromonteur die ervoor zorgt dat onze betonproductiefabriek op rolletjes loopt? Voel jij je thuis in een omgeving waar techniek en mensen hand in hand gaan? Dan hebben wij bij Bleijko dé uitdaging voor jou!

Dit wordt jouw baan

Als Elektromonteur speel je een cruciale rol binnen onze productielocaties. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud, de optimalisatie en de automatisering van onze elektrische systemen en machines. Je werkt nauw samen met de productieafdeling, Beheer & Onderhoud Coördinator, en externe partners om ervoor te zorgen dat alle machines efficiënt en veilig werken. Jouw inzet is essentieel voor het snel oplossen van eventuele storingen en het waarborgen van de continuïteit van onze productieprocessen.

Dit zijn wij

Bleijko Betonindustrie B.V.: de ideale mix van hard werken, een gedreven team en gemoedelijke sfeer. Wij zijn trots op ons vakmanschap en de flexibiliteit die wij bieden aan onze klanten. Zij kunnen rekenen op betrouwbaarheid, efficiëntie en duurzame oplossingen in alle projecten. Vanuit Walsoorden in Zeeland maken en leveren wij betonnen bestratingsmaterialen, rioleringsproducten en dijk- en oeverbekleding. Wij geloven in het succes van samenwerken en een open communicatie om doelen te bereiken. Met de hoogste productkwaliteit als topprioriteit, delen wij onze kennis en ervaring met meer dan 45 zusterondernemingen waarmee we concern De Hoop Terneuzen vormen. Al 110 jaar verankerd in de bouw: dat is de kracht van Groep De Hoop.

Dit breng jij mee

Met jouw achtergrond in elektrotechniek of industriële automatisering ben je klaar om een sleutelrol te spelen binnen ons team. Je bent technisch vaardig, innovatief en voelt je thuis in een omgeving waar elke dag uitdagingen en kansen biedt om onze productieprocessen te verbeteren. Daarnaast vragen wij:

  • Een afgeronde mbo-opleiding in elektrotechniek, industriële automatisering of gerelateerd vakgebied;
  • Ervaring op een vergelijkbaar werkgebied, met aantoonbare ervaring in elektrische systemen, installaties, en machineautomatisering;
  • Ervaring met PLC-programmering en industriële automatiseringssystemen;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal en kennis van Engels en Duits is een pré.

 

Dit bieden wij

Wij bieden je een dynamische werkomgeving waar jouw technische vaardigheden en innovatieve ideeën centraal staan. Je krijgt de kans om mee te werken aan de toekomst van betonproductie en automatisering, binnen een gedreven team. Bovendien kun je rekenen op:

  • Een salaris dat past bij jouw ervaring en kennis;
  • Pensioenopbouw;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Minimaal 27 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
  • 12 ATV dagen bij een fulltime dienstverband;
  • De mogelijkheid trainingen en/of opleidingen te volgen die jou helpen verder te groeien binnen je functie of binnen ons bedrijf;
  • Een collegiale werksfeer binnen een team dat uitkijkt naar jouw komst.

 

Wil jij bouwen aan jouw loopbaan?

Direct solliciteren? Dat kan! Stuur ons jouw gegevens via de sollicitatiebutton en we nemen binnen 10 werkdagen contact met je op.

Heb je nog vragen? Jerfy Booij, afdeling P&O, staat klaar om deze te beantwoorden. Je bereikt hem op 0115 68 02 20.