Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Contactgegevens

Adres:

Bakker Bart Goes

Sint Adriaanstraat 1

4461JC Goes

Nederland


Postadres:

Sint Adriaanstraat 1

4461JC Goes

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Harold Daems

0638063714




Vacaturenummer:

V202408070024

Solliciteer

Diverse en Creatieve medewerk(st)er verkoop

Bakker Bart Goes

Einddatum: donderdag 31 oktober 2024

Wij zijn Bakker Bart Goes. Vers, vol en Verrassend, wij stellen alles in het werk om de klant zo tevreden mogelijk te houden. Hiervoor zijn we op zoek naar een Verkoopmedewerk(st)er om hieraan bij te dragen. Als Medewerk(st)er van Bakker Bart Goes weet je dat je warm ontvangen wordt, je in een leuk team aan collega’s komt en je waardering krijgt voor je werk.

 

Medewerk(st)er verkoop

12 -20 uur of 24 -32 uur

  

Jij bent zinvol omdat

Je een klantvriendelijke houding hebt , je  houdt je hoofd koel in een drukke winkel, je een creatieve mindset hebt en je wilt leren om sturende taken over te nemen waar nodig. Je laat jezelf niet van de wijs brengen, bent stressbestendig, creatief en een persoonlijke toevoeging voor in ons team.

 

Je komt te werken in een enthousiast team: je levert vanuit jouw rol een waardevolle bijdrage. Samenwerking is hierbij het uitgangspunt.

 

Wat je van ons mag verwachten

Bakker Bart Goes is een betrouwbare en persoonlijke werkgever die ruimte creëert voor persoonlijke ontwikkeling.  Het gezicht van de winkel zijn wij samen met ons team.

Naast de diverse werkzaamheden is een goede werksfeer van belang. Naast je werkdagen organiseren wij ook teamuitjes en activiteiten met feestdagen . Daarnaast bieden wij een kerstpakket en staan wij ook stil bij persoonlijk behaalde doelen.

 

En verder…

  • Belonen we jouw zinvol werk conform cao Bakkers
  • Krijg je bovenop je loon 8% vakantietoeslag en ontvang je reiskostenvergoeding woon-werkverkeer.

 

Leer je toekomstige collega kennen

Wil je er achter komen hoe je werkdag er uit kan komen te zien? Neem dan contact op met Sandra of Harold Daems via bbgoes@zeelandnet.nl of bel naar 0113-216860

 

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.