Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Uitvoerend, Productie

Medisch, Zorg


Dienstverband:

Vast

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

16 tot 24 uur

24 tot 32 uur



Contactgegevens

Adres:

Amarijn

Breestraat 15

4331 TS Middelburg

Nederland


Postadres:

Postbus 323

4330 AH Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Team Recruitment Amarijn

0118-684000



www.werkenbijzorgstroom.nl

Vacaturenummer:

V202408070012

Solliciteer

Helpende Zorg en Welzijn plus, Verpleegafdeling

Amarijn - Hof 't Seijs

Einddatum: zondag 17 november 2024

Middenin de wijk De Griffioen ligt Hof ’t Seijs, één van de locaties van Amarijn waar drie verschillende vormen van wonen met zorg samenkomen. Het complex bestaat uit 18 plaatsen voor verpleeghuiszorg, 30 appartementen voor Volledig Pakket Thuis en een zorghotel voor tijdelijk verblijf met 15 appartementen. Voor onze verpleegafdeling "De Plataan" zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega voor de functie van Helpende Zorg en Welzijn Plus die voor onze 18 bewoners invulling gaat geven aan wat voor hen écht belangrijk is.

Als Helpende Zorg en Welzijn Plus zorg ben je gericht op de dagelijkse wensen en behoeften van de individuele bewoners op onze verpleegafdeling. Je verleent basiszorg en je ondersteunt en stimuleert de zelfredzaamheid van de bewoners. Hierbij werk je vanuit een vraaggerichte benadering. Daarnaast zorg je samen met je collega’s voor een goede woon- en leefomgeving, zet je activiteiten in om het welzijn van bewoners te bevorderen en rapporteer je bijzonderheden in het zorgplan.

Op onze locatie wordt gestreefd naar een huiselijke sfeer, waar huishoudelijke bezigheden, maar ook ontspanning onderdeel zijn van de dagelijkse gang van zaken. Met het gehele team proberen wij zoveel mogelijk aansluiting te vinden bij de beleving van onze bewoners. Onze benadering is ondersteunend aan deze beleving. Er zijn meerdere gezamenlijke huiskamers met een open keuken en een afgeschermde tuin die vrij toegankelijk is voor de bewoners. Goed om te weten dat je in deze functie in wisselende dag-, avond- en nachtdiensten werkt.

Voordat je verder gaat lezen over wat wij van jou verwachten en wat wij jou bieden, vertellen wij wát werken bij Amarijn zo leuk maakt! Om te beginnen krijg jij een baan die nooit saai wordt en met veel ruimte voor initiatieven. Ook bieden wij een meerkeuzesysteem aan met toffe opties zoals het fietsplan, extra verlof of kinderopvangkosten. Wil je nóg meer leren? Amarijn heeft een digitaal leerplein met een groot aanbod waar iedere collega gebruik van kan maken. Buitenom al dit leuks, krijg je bij ons een medewerkerspas waarmee je bij ruim 150 lokale ondernemers korting krijgt.

 

We vragen:

  • Een afgeronde opleiding Helpende Zorg en Welzijn op niveau 2, met een certificaat Helpende Plus
  • Iemand met geduld, inlevingsvermogen en je maakt makkelijk een praatje
  • Je denkt mee en staat open voor verbetering
  • Je kunt zowel zelfstandig als in een team kan werken.

 

We bieden:

  • Een salaris conform de CAO VVT, inschaling voor de functie van Helpende Zorg en Welzijn Plus, FWG 30; (afhankelijk van relevante werkervaring) maximaal € 3.088,94 bruto per maand bij een fulltime dienstverband, dit is een bruto uurloon van € 19,74
  • Passen de uren in deze vacature niet bij jouw mogelijkheden? We bespreken dit graag met je
  • Vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,3%)
  • Reiskosten vergoeding (op basis van de cao VVT)
  • Heb je een zorgverkering bij CZ of IZZ? Dan ontvang je collectiviteitskorting op de aanvullende verzekeringen
  • Pensioenopbouw via het pensioenfonds Zorg en Welzijn
  • Een arbeidsongeschiktheidsverzekering tegen een lage premie waarmee je verzekerd bent tegen de financiële risico’s van arbeidsongeschiktheid.
  • Diverse opleidingsmogelijkheden, bijvoorbeeld een opleiding tot Verzorgende IG-MZ.

 

Meer informatie nodig?

Wil je nog wat extra informatie of heb je nog vragen? Bel dan met Irveline Stoltink (locatiemanager) via 06-10985259. Heb je belangstelling voor deze functie? Dan zien we jouw reactie graag tegemoet!

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

Bekijk locatie