Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Contactgegevens

Bezoekadres:

Kraker Trailers Axel B.V.

Vaartwijk 7

4571SV Axel

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Mary-Ellen Antheunis

0627123478



www.krakertrailers.eu/home/

Vacaturenummer:

V202408070010

Solliciteer

Product Engineer

Kraker Trailers Axel B.V. - Vaartwijk 7 4571 SV Axel

Einddatum: vrijdag 01 november 2024

Kraker Trailers in Axel is op zoek naar een energieke, enthousiaste Product Engineer.

Kraker Trailers maakt schuifvloer-trailers van de beste kwaliteit en zet die belofte kracht bij met 5 jaar garantie. Om deze trailers de weg op te krijgen, is Kraker Trailers op zoek naar een Product Engineer. Als Product Engineer kom je in een gemotiveerd en gedreven team van 6 engineers terecht. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de aan jou toegekende nieuwe producten en/of onderdelen. Als Product Engineer ben je van A tot Z verbonden aan het proces, van de ondersteuning bij de inkoop tot aan het assisteren in de fabriek bij de assemblage. Daarnaast kun je ook ingezet worden voor projectmatige werkzaamheden. Je rapporteert hierbij rechtstreeks aan de CTO en hebt iedere twee weken een één-op-één gesprek om de lopende projecten, stand van zaken en persoonlijke ontwikkeling te bespreken.

Het leukste van deze baan is misschien wel dat je aan continue aan verbetering en doorontwikkeling van onze trailers werkt en deze dan ook daadwerkelijk terugziet in de productie en op de weg!

 

Hoe word ik Product Engineer bij Kraker Trailers?

Heb je een passie voor techniek en lijkt het jou gaaf om te werken aan continue verbetering en doorontwikkeling van ons product? Lees dan snel verder!

 

Wat ga je doen:

Als Product Engineer op de afdeling engineering werk je continue aan de verbetering en doorontwikkeling van de meest innovatieve schuifvloertrailers. Je werkt voornamelijk in teamverband aan uiteenlopende projecten. Dit kunnen grote projecten zijn waarbij een compleet nieuwe trailer ontwikkeld wordt, tot een klein project zoals het ontwikkelen van een onderdeel van de trailer. Je werkt nauw samen met een projectteam en stakeholders en voelt je comfortabel in de rol van spin in het web. Je houdt de eisen en wensen scherp in de gaten en bewaakt de voortgang van het project. Interne klanttevredenheid gebaseerd op kwaliteit en tijdigheid heeft jouw focus.

Ontwerpen doe je met een 3D CAD-pakket en berekeningen worden uitgevoerd met de benodigde software. Kraker Trailers heeft een eigen fabriek naast het kantoor waar jij jouw ontworpen prototype kan bouwen, testen en verbeteren.

Kortom: je bent verantwoordelijk voor het hele traject: van norm tot brainstorm, van ontwerpen tot prototype!

 

Dit is jouw takenpakket:

✅ Het maken van een informatiepakket met onder andere tekeningen, schema’s en instructies voor de afdelingen inkoop, logistiek, productie en after-sales;

✅ Je bent het aanspreekpunt voor de productie als het gaat om de begeleiding van het door jou opgestelde informatiepakket;

✅ Het overbrengen van stuklijsten via een PDM naar ERP;

✅ Initiëren/uitwerken van verbeteringen om tot een effectieve(re) werkmethode te komen.

 

Dit ben jij:

👍 Je hebt een afgeronde opleiding richting de mechanische techniek, zoals Engineer, werktuigbouwkunde, of automotive op minimaal hbo-niveau;

👍 Kennis van CAD en PDM is een pré;

👍 Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed (Duits is een pré);

👍 Je bent analytisch sterk, proactief, meedenkend, teamspeler, oplossingsgericht en kwaliteitsgericht;

👍Vanwege de raakvlakken met verschillende afdelingen is het van belang dat je het gezamenlijke belang scherp weet te houden en creëer je draagvlak;

👍 Je bent flexibel, enthousiast, leergierig en wil het uiterste uit een project of ontwerp halen.

 

Wat hebben wij jou te bieden?

💪 Werken in een gemotiveerd team van engineers waar de beste oplossing centraal staat.

💪  Een veelzijdige functie waarbij zowel op het kantoor als in de werkplaats gewerkt kan worden.

👌 Kansen om écht mee te werken aan de meest innovatieve schuifvloertrailers van Europa!

💶  Een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket in een dynamische, groeiende en ambitieuze werkomgeving.

🚲 Lease een fiets! Bij ons is het mogelijk om een fiets te leasen. Hierdoor geniet je van een bruto-netto voordeel en werk je ondertussen aan je vitaliteit!

🏝 30 vakantiedagen op fulltime basis als je belooft op vakantie te gaan 😉.

💻 De mogelijkheid en tools om thuis te werken.

🙌 Bij Kraker Trailers hebben we ook leuke teambuildingactiviteiten zoals kwartaalsessies aansluitend met een ontbijt of een diner, kerstborrels en de mogelijkheid iets te ondernemen met jouw afdeling. Alle ingrediënten die nodig zijn voor een gezellige werksfeer!

🥪 In de pauzes kun je gebruik maken van een gezellige kantine waar je een heerlijk bakje soep, wrap/broodjes of salade kunt halen voor een voordelige prijs.

↗️ Passionate about people! Bij Kraker Trailers stimuleren we persoonlijke ontwikkeling en -groei, hier investeren we dan ook graag in.

Keep your career moving!

 

Dit is Kraker Trailers

Kraker Trailers maakt innovatief hoogwaardige schuifvloer-trailers met modulaire opbouw en die verkopen wij via een internationaal verkoopnetwerk. Onze trailers staan garant voor flexibele inzetmogelijkheden, hoge kwaliteit en een lange levensduur.

Wij hebben in de loop der jaren bewezen “masters in moving floor trailers” te zijn. Met onze producten en diensten voegen we een maximale waarde toe aan onze klanten wereldwijd.

Spreekt deze functie je aan? Solliciteer vandaag nog en draag bij aan de kwaliteit van onze Trailers! Bij vragen of interesse neem dan contact op met onze HR Adviseurs Eline (06-13150691) & Mary-Ellen (06-27123478). Je kunt ook je CV en motivatie sturen naar hr@krakertrailers.nl. We kijken ernaar uit om van je te horen.

 

Bekijk locatie