Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Dienstverband:

Vast


Uren:

24 tot 32 uur



Contactgegevens

Adres:

Emergis

Oostmolenweg 101

4481 PM Kloetinge

Nederland


Postadres:

Postbus 253

4460 AR Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Michelle Lodder

0113-267000



www.emergis.nl

Vacaturenummer:

V202408070001

Solliciteer

_Ben jij een verpleegkundig specialist die deel uit wil maken van ons ambulant team Walcheren? Doe met ons mee en laat jouw vaardigheden schitteren in een betekenisvolle carrière bij Emergis! _


Wat ga je doen

Je taken en verantwoordelijkheden zijn gevarieerd en veelomvattend, bijvoorbeeld:

- Je verricht diagnostische werkzaamheden vanuit jouw expertise als verpleegkundig specialist en brengt de hulpvraag/hulpbehoefte van onze cliënten in kaart.
- Je bent regiebehandelaar binnen het ambulant regioteam Walcheren en geeft uitvoering aan het behandelplan, met cliënt en naaste(n).
- Je bent supervisor van deskundige en betrokken collega’s.
- Je bent het centrale aanspreekpunt voor de cliënt, zijn familie/naasten en de mede-behandelaren.
- Je stimuleert, deelt kennis en draagt bij aan goede samenwerking binnen de teams. Daarbij ben je een kartrekker en weet je met het team te werken aan ontwikkeling.
- Je houdt behandelgesprekken en evaluaties, met cliënt en naaste(n).
- Je toetst en zorgt ervoor dat de verschillende activiteiten van eventuele andere zorgverleners binnen het gehele zorgproces op elkaar zijn afgestemd en passen binnen het vastgestelde behandelplan.
- Je helpt mee met het door ontwikkelen van het ambulant regioteam Walcheren.


Samen aan de slag

Mensen willen vaak zo zelfstandig mogelijk blijven functioneren en graag een zinvol leven leiden. Ook mensen die kort of langere tijd zorg nodig hebben. Onze zorg is daarom in alle gevallen gericht op herstel. De weg naar herstel is een gezamenlijk proces van zorgvrager en zorgverlener(s). We zien de cliënt als expert van zijn eigen leven en maken graag gebruik van zijn eigen deskundigheid.

We zoeken een verpleegkundig specialist die bovenstaande visie onderschrijft voor de regio Walcheren. De ambulante regio's maken onderdeel uit van de divisie volwassen & ouderen ggz. De regio Walcheren is één van de ambulante regio’s. In deze regio biedt Emergis ambulante, poliklinische, deeltijd, crisisbehandeling, FACT en intensieve thuisbehandeling (IHT). We behandelen volwassen cliënten met diverse psychiatrische problematiek, onder andere: angst- en stemmingsstoornissen, ADHD, persoonlijkheidsstoornissen, trauma, bipolaire stoornissen en seksuele stoornissen.


Wat mag je van ons verwachten

Onze droom is een goede mentale gezondheid van alle inwoners van Zeeland. Dit zien wij als onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en deze droom kan alleen samen met anderen worden waargemaakt. Want, een goede mentale gezondheid is van iedereen.

Jij gaat samen met jouw collega’s, onze cliënten, familie, naasten en andere belangrijke partners voor een gezonde, mentaal veerkrachtige, inclusieve samenleving waarin iedereen welkom is en mee kan doen.

Jij krijgt salaris volgens de cao ggz in schaal 65. Het salaris begint met €4.108,- en eindigt op €6.264,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.

We vinden het belangrijk dat jij je je werk goed kan doen en je kan werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Daarom bieden wij jou:

- Een eindejaarsuitkering van 8,33% van jouw jaarsalaris;
- Vakantiebijslag van 8%;
- Een balansbudget van maximaal €500,- bruto bij een 36-urige werkweek. Dit kun je inzetten als opleidingsbudget of voor extra verlofuren;
- 144 wettelijk verlofuren, 22 bovenwettelijk verlofuren en 35 levensfasebudget uren bij een 36-urige werkweek;
- Een keuzesysteem die jou de mogelijkheid biedt om keuzes te maken in de samenstelling van je arbeidsvoorwaardenpakket door uitruil van bruto loonbestanddelen voor bepaalde netto doelen;
- Pensioenopbouw bij het Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
- Reiskosten volgens onze regeling reis- en verblijfkosten;
- Morgen vraagt om nieuwe skills, daarom bieden wij jou verschillende e-learnings via Good Habitz om jezelf te blijven ontwikkelen;
- Wij werken met Positieve gezondheid.


Hier herken jij jezelf in

Wij zoeken iemand die samen met ons wil werken aan onze missie: een goede mentale gezondheid van alle mensen in Zeeland. Daarnaast herken jij jezelf in dit profiel:

- Je hebt een afgeronde opleiding tot verpleegkundig specialist en je hebt een BIG- en AGB-registratie.
- Je hebt affiniteit met de doelgroep.
- Je hebt aantoonbare werkervaring binnen de ggz.
- Je bent stressbestendig, besluitvaardig, creatief, flexibel en durft initiatief te nemen.
- Je wil een bijdrage leveren aan een goed leerklimaat.

Wij vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG) en ten minste één relevante referentie.


Werk jij mee aan onze droom

Heb je interesse in deze vacature? En wil jij samen met ons werken aan een goede mentale gezondheid van alle inwoners in Zeeland?

Dat kan! Solliciteer direct via de sollicitatiebutton.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ed Engelander (teamleider ambulant Walcheren) via 06 21 49 14 68.