Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO

MBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie


Functiesoort:

Techniek


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Schouwen-Duiveland



Contactgegevens

Bezoekadres:

Saman Groep

Gouwepoort 1

4301 RZ Zierikzee

Nederland


Contactpersoon:

Linda de Winter

0111 240 558



werkenbijsamangroep.nl

Vacaturenummer:

V202408050022

Solliciteer

Coördinator Veiligheid

Saman Groep - 4301RZ, Zierikzee

Einddatum: vrijdag 04 oktober 2024

Salarisindicatie: € 3.289,00 - € 4.641,00

Ben jij een gedreven en gepassioneerde veiligheidsprofessional met een uitgebreide kennis van wet- en regelgeving in de installatiebranche? Zoek je een uitdagende functie waarin je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en implementeren van robuuste en schaalbare veiligheidsmaatregelen? Dan is de functie van Coördinator Veiligheid bij Saman Groep de perfecte kans om jouw talenten en expertise te laten zien! Bij Saman Groep kom je terecht in een enthousiast team van professionals en werk je aan uitdagende projecten in een dynamische en groeiende organisatie. Solliciteer nu en maak de volgende stap in jouw carrière!

Dit bieden wij jou
  • Een goed salaris
  • 26,3 vakantiedagen per jaar
  • Veel doorgroeimogelijkheden
  • Korting op onze producten en diensten
  • Meewerken aan duurzame wereld
  • Winstuitkering, vakantiegeld én 500 euro bonus bij aandragen nieuwe collega

Wat verwachten wij van een Coördinator Veiligheid
Je begint je dag met het doornemen van je mailbox en agenda. Vervolgens controleer je de voortgang van verschillende veiligheidsmaatregelen die momenteel worden uitgevoerd.
Daarna heb je een vergadering met een projectteam om de voortgang van een nieuw veiligheidsproject te bespreken en te bekijken of de haalbaarheid van de veiligheidsmaatregelen nog steeds in lijn is met de gestelde doelen.
In de middag bezoek je een aantal projectlocaties om te zien of de veiligheidsmaatregelen en -procedures correct worden toegepast. Hierbij bespreek je ook eventuele verbeterpunten met de betrokken monteurs en managers.
Terug op kantoor controleer je de voortgang van de verschillende veiligheidscursussen en trainingen die worden aangeboden aan collega’s en bespreek je de mogelijkheden om deze verder te ontwikkelen en te verbeteren.
Tot slot analyseer je een recent ongeval op een van de projectlocaties en stel je een rapport op met aanbevelingen om soortgelijke incidenten in de toekomst te voorkomen. Je sluit de dag af met het bijwerken van de VGM-jaarplannen en het opstellen van de begroting voor de volgende periode.

Dit ben jij
  • Een afgeronde MBO of HBO opleiding richting veiligheid (Integrale Veiligheidskunde, MVK of HVK);
  • 2-5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Een uitstekende kennis van de wet- en regelgeving omtrent veiligheid en de implementatie daarvan in de praktijk;
  • Ervaring met het opstellen, implementeren en onderhouden van veiligheidsmanagementsystemen;
  • Ervaring met het begeleiden van interne en externe audits;
  • Goede communicatieve vaardigheden en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift;
  • In bezit van een rijbewijs B.

Dit ga je doen
De Coördinator Veiligheid is verantwoordelijk voor het waarborgen van de veiligheid van de collega’s en de omgeving waarin zij werken. De Coördinator Veiligheid is verantwoordelijk voor het opstellen, implementeren en handhaven van veiligheidsbeleid en -procedures binnen het bedrijf ten einde het veiligheidsbewustzijn en de arbeidsomstandigheden om veilig te kunnen werken te verbeteren en vernieuwen. Om dit te realiseren gaat de Coördinator Veiligheid actief het gesprek aan met collega’s in zowel uitvoerende als kantoor functies zodat er daadwerkelijk resultaten geboekt worden.

Bekijk locatie