Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg


Dienstverband:

Vast


Uren:

24 tot 32 uur



Contactgegevens

Adres:

Emergis

Oostmolenweg 101

4481 PM Kloetinge

Nederland


Postadres:

Postbus 253

4460 AR Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Michelle Lodder

0113-267000



www.emergis.nl

Vacaturenummer:

V202408010001

Solliciteer

Psychiater acute ggz IHT

Emergis

Einddatum: maandag 18 november 2024


_Ben jij een gedreven psychiater die een verschil wil maken in het leven van je cliënten? Wil je werken in een omgeving waar jouw expertise en toewijding worden gewaardeerd en gestimuleerd? Dan nodigen we jou uit om ons team te komen versterken. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!_


Wat ga je doen

Acute ggz IHT heeft een centrale rol in de keten van acute psychiatrie, is 24 uur per dag beschikbaar en is poortwachter voor acute opnameafdelingen. De doelstelling van acute ggz IHT is psychiatrische crisissituaties te beoordelen en indien noodzakelijk, zo goed mogelijk te behandelen in de thuissituatie van de cliënt. Met inzet van intensieve (thuis)behandeling kan klinische opname waar mogelijk worden voorkomen of verkort. Samenwerking en zorgafstemming met de cliënt, diens belangrijke naasten en alle betrokken ketenpartners is hierbij essentieel. Dit maakt het werk afwisselend en uitdagend. Je moet kunnen omgaan met onverwachte situaties en komt te werken in een dynamische setting met complexe problematiek waarin geen dag hetzelfde is en die nog volop in ontwikkeling is.

Je taken en verantwoordelijkheden zijn gevarieerd en veelomvattend:

- Je bent een leading professional in het multidisciplinair team acute ggz IHT.
- Als regiebehandelaar ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van een effectieve en efficiënte behandeling van cliënten in crisissituatie. Binnen het acute ggz IHT team werken we met een taakverdeling binnen het team regiebehandelaren.  De eerste beoordeling valt onder eindeverantwoordelijkheid / regie van de psychiater en bij inzet IHT neemt de regiebehandelaar IHT het in principe over. Uiteraard kan er dan nog wel een rol voor psychiater in rest van behandeling zijn bijvoorbeeld door regie te houden.
- Je superviseert als psychiater de verpleegkundig specialisten, artsen en artsen in opleiding tot psychiater werkzaam in de acute ggz IHT.
- De acute ggz IHT heeft korte lijnen met andere teams binnen Emergis zoals de High Intensive Care (HIC), Medium Care (MC) en regioteams.
- Je levert een bijdrage aan het verder ontwikkelen van de acute ggz IHT en crisisbehandeling.


Samen aan de slag

Emergis staat voor de bevordering van geestelijke gezondheid in heel Zeeland. Als een vooraanstaande GGZ-instelling werken we intensief samen met verschillende belanghebbenden, waaronder cliënten, families, zorgverleners, gemeenten en andere partners, om de geestelijke gezondheidszorg te verbeteren.

Emergis omarmt positieve gezondheid. Door in te zetten op positieve gezondheid behouden en vergroten we de leefbaarheid in Zeeland. Een gezonde leefstijl, vitaliteit, eigen veerkracht en eigen regie om te komen tot een betekenisvol leven voorkomen in veel gevallen een zorg-en ondersteuningsvraag. Dit leidt tot minder druk op de zorg. Samen werken aan positieve gezondheid creëert verbinding tussen de domeinen en zorgt ervoor dat we éen taal spreken. Zo draagt positieve gezondheid bij aan het toegankelijk houden van de zorg.

Als psychiater bij acute ggz IHT kom je te werken in een nieuw multidisciplinair team. Je werkt deels vanuit de locatie in Kloetinge. Het team bestaat uit ambulant verpleegkundigen, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, psychotherapeut, systeemtherapeut, familie ervaringswerker en psychiaters. Ook een ANIOS, AIOS en HAIO zijn verbonden aan het team.


Wat mag je van ons verwachten

Als je werkt als psychiater bij Emergis maak je deel uit van een organisatie met korte lijnen die gelooft in bevlogen medewerkers die voldoende ontwikkelingsmogelijkheden krijgen. Wij bieden je:

- Een platte en laagdrempelige organisatie waar het gewaardeerd wordt wanneer je mee wil denken.
- Goede administratieve ondersteuning waardoor je je vooral bezig kunt houden met het verlenen van zorg.
- Ams-regeling ggz.
- Een uitstekende vergoedingsregeling voor bereikbaarheidsdienst.
- Maandelijks een tijdelijke arbeidsmarkttoeslag van 10% van je bruto maandsalaris over de gewerkte uren.


Hier herken jij jezelf in

Wij zoeken iemand die samen met ons wil werken aan onze missie: een goede geestelijke gezondheid van alle mensen in Zeeland. Daarnaast herken jij jezelf in dit profiel:

Onze cliënten en collega's vragen een psychiater die communicatief vaardig is, die verbinding maakt en die niet bang is om beslissingen te nemen. Samenwerken met cliënt, familie en andere hulpverleners vind je belangrijk. Je bent een aanwinst wanneer je jezelf uitgedaagd voelt om, in tijden van veel veranderingen, met het team verder mee te bouwen aan beleid. Daarvoor is het nodig dat je een teamspeler bent, van aanpakken weet en je je voor langere tijd aan Emergis wil verbinden. Verder herken jij jezelf in dit profiel:

- Je kunt goed omgaan met dynamiek.
- Je kunt anderen inspireren en enthousiasmeren.
- Je hebt een afgeronde opleiding tot psychiater.
- Je hebt affiniteit met de acute zorgverlening.

Wij vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG), een BIG- en AGB-registratie.


Werk jij mee aan onze droom

Heb je interesse in deze vacature? En wil jij samen met ons werken aan een goede mentale gezondheid van alle inwoners in Zeeland?

Dat kan! Solliciteer direct via de sollicitatiebutton.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Linda Goense (manager acute ggz) via 06 22 69 43 39.