Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn



Contactgegevens

Adres:

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ

's-Gravenpolderseweg 114

4462 RA Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 15

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

HR ADRZ

088-1254781



www.adrz.nl

Vacaturenummer:

V202407290080

Solliciteer

Anesthesiologen

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ

Einddatum: vrijdag 27 september 2024

Het CMSB Adrz is vanwege vervanging per direct op zoek naar twee

Anesthesiologen (0,8 - 1.0 fte)

De Zeeuwse patiënt maximaal kwaliteit, veiligheid en comfort bieden op medisch gebied van huisarts tot (super)specialistische zorg, waar en wanneer nodig; dat is waar Adrz voor staat. We vinden het daarbij belangrijk om onze afspraken na te komen, realistische plannen te maken, efficiënt te werken en financieel gezond te zijn. Betrouwbaarheid en gastvrijheid zijn hierbij onze kernwaarden, waarbij de medewerkers het kapitaal zijn van de organisatie. Adrz is een algemeen ziekenhuis met locaties in Goes, Vlissingen en Zierikzee, waar zo’n 200 medisch specialisten werkzaam zijn.

De vakgroep Anesthesiologie van het Adrz bestaat uit 10 anesthesiologen in vrije vestiging. We werken op twee locaties: Locatie Goes voor dient voor hoog-complexe zorg, een acute as met level II trauma centrum en een Moeder en Kind centrum, locatie Vlissingen voor high – turnover ingrepen. Behalve cardio/thorax chirurgie en intracraniële neurochirurgie zijn alle disciplines vertegenwoordigd. Onze goed georganiseerde POS poli wordt ondersteund door opgeleide anesthesiemedewerkers. Sedaties buiten de OK worden verzorgd door een team van sedatiepraktijkspecialisten. Onze patiëntenpopulatie kenmerkt zich door vergrijzing en een significante spoedstroom. Door de grotere afstand tot de tertiaire centra zien wij een breed spectrum van pathologie, wat zorgt voor voldoende professionele uitdaging. De individuele ambities van de leden die zich willen ontwikkelen buiten ons vakgebied, zoals bv. in bestuur/management of in aanpalende vakken, worden van harte gesteund.

Wie zoeken wij
U bent een collegiale teamspeler met een patiëntgerichte houding. Van u wordt verwacht dat u een allround anesthesioloog bent met affiniteit voor een perifere praktijk en een ondernemersgeest.

Wat bieden wij
Vaste toetreding tot het CMSB vindt plaats volgens een uniforme inverdienregeling, waarbij de eerste 6 maanden als proeftijd in loondienstverband volgens AMS-regeling. Een tijdelijke functie hoort ook tot de mogelijkheden. Aansprakelijkheid binnen het CMSB Adrz is collectief verzekerd. Het eerste jaar ziekte/arbeidsongeschiktheid betreft een collectief eigen risico.

Overige verzekeringen en pensioenvoorziening dient u zelf te verzorgen.

Meer informatie
Heeft u interesse in deze functie? Voor meer informatie kunt u terecht bij L. Seba, vakgroepvoorzitter via telefoonnummer 088 125 4901 of e-mail: l.seba@adrz.nl.

Sollicitaties
Uw schriftelijke motivatiebrief met curriculum vitae, kunt u bij voorkeur per e-mail binnen 4 weken na het verschijnen van deze advertentie, richten aan:

Coöperatief Medisch Specialistisch Bedrijf ADRZ U.A.
t.a.v. dhr. C.M.W. Teunissen, voorzitter Postbus 15
4460 AA Goes
E adrz.cooperatie@adrz.nl

Nieuwe leden van het MSB vragen wij een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te overleggen. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.