Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Functiesoort:

Administratief, Secretarieel


Dienstverband:

Vast


Uren:

Meer dan 32 uur



Contactgegevens

Bezoekadres:

Randstad

Goes / Middelburg / Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Randstad Zeeland

0113-274800



www.randstad.nl

Vacaturenummer:

V202407260037

Solliciteer

Regionaal inkoopmanager

Randstad - 'S-HEER ARENDSKERKE

Einddatum: donderdag 12 september 2024

Functieomschrijving

Klaar om je inkoopvaardigheden te laten zien en deel uit te maken van een modern team? Wil jij een cruciale rol spelen in het inkoopproces en bijdragen aan duurzame landbouw?

Solliciteer nu en ontdek de mogelijkheden!

wat bieden wij jou
  • Uurloon van meer dan € 20;
  • Uitzicht op een vast contract;
  • Werkplaatsaanpassing is mogelijk;
  • Toegang tot trainingen en workshops;
  • Nationale en internationale doorgroeimogelijkheid.
wie ben jij

Als Inkoopmanager onderhoud je relaties met telers, sluit je jaarlijks contracten af en zorg je voor hoogwaardige aardappelen tegen de juiste prijs. Je geeft agronomisch advies, maakt logistieke planningen en promoot regeneratieve landbouw. Organisatorisch bedreven en leiderschapskwaliteiten zijn zeer belangrijk.

Daarnaast beschik je over:

  • Minimaal HBO of academisch werk- en denkniveau. Door opleiding (bijvoorbeeld Agronomie of Agribusiness) of sterke interesse/achtergrond in de agrarische sector;
  • Relevante werkervaring in de AGF-sector of aanverwante sectoren en goed bekend met de dynamiek van telers is een pluspunt;
  • Enige ervaring en/of affiniteit met regeneratieve landbouw, supply chain processen en verandermanagement;
  • Naast een beheersing van het Nederlands als eerste taal, ook uitstekende communicatieve vaardigheden in het Engels.
  • Persoonskenmerken: zelfstandig, helicopterview, leiderschap, met een goede opbouw, data-gedreven, efficiënt,flexibel en resultaatgericht.
wat ga je doen

In deze rol onderhoud je niet alleen de relaties met aardappeltelers en sluit je jaarlijks contracten af. Je zorgt er ook voor dat de aardappelen op tijd en tegen de juiste prijs bij onze fabrieken aankomen. Daarnaast geef je deskundig advies tijdens het planten, groeien en oogsten. Ook stel je gedetailleerde logistieke planningen op, waarbij je de aardappelkwaliteit beoordeelt en voortdurend op de hoogte blijft van de laatste trends en ontwikkelingen in de sector.

waar ga je werken

Als wereldwijd familiebedrijf hechten ze veel waarde aan een warme en inclusieve sfeer die de diversiteit van onze medewerkers weerspiegelt. De bedrijfscultuur bevordert samenwerking en respect. Dit blijkt duidelijk uit jaarlijkse gezellige festivals, waar teamleden gerechten uit hun eigen cultuur delen en elkaars tradities leren kennen. Deze evenementen versterken niet alleen de onderlinge banden, maar benadrukken ook onze toewijding aan een rechtvaardige en inclusieve werkplek.

sollicitatie

Klinkt dit als de nieuwe uitdaging waar je naar zoekt? Ik hoor dan graag meer van je. Solliciteer snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Bekijk locatie