Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie


Functiesoort:

Techniek


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zeeuws-Vlaanderen



Contactgegevens

Bezoekadres:

HB17 Werkt

Kleine Kade 45

4461 AS Goes

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Robert Vergouwe

0113-296310



www.hb17.nl

Vacaturenummer:

V202407190011

Solliciteer

Constructeur

HB17 Werkt

Einddatum: vrijdag 27 september 2024

 

Bij ons bouw je elke dag aan geweldige projecten. Of het nu gaat om constructies van staal, beton, kunststof of hout, wij draaien onze hand er niet voor om. Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging?


Wat ga je doen?

Met jouw talent vertaal je moeiteloos de wensen van opdrachtgevers naar concrete ontwerpen. Jij bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van diverse projecten, waarbij je rekening houdt met klantbehoeften, wetgeving, budgetten en deadlines. Of het nu gaat om het creëren van een kleine doorgang in een draagmuur of om een complexe staalconstructie van 500 ton, jij draait je hand er niet voor om.


Jouw Ontwerpkunsten

Jouw ontwerpkwaliteiten zijn legendarisch. Je maakt statische hoofdberekeningen, bepaalt de optimale profilering van constructies en maakt gedetailleerde berekeningen van diverse verbindingen. En het beste van alles? Je presenteert jouw ontwerp aan de opdrachtgever en zorgt samen met onze tekenaars voor een perfecte uitvoering.


Achter de Schermen

Je gaat aan de slag in Terneuzen, waar je samenwerkt met een fantastisch team van tekenaars, een constructeur en een leidinggevende die alles in goede banen leidt. De sfeer is hier familiair en de communicatielijnen zijn kort. We werken hard, maar we hebben ook veel plezier samen. Naast intensieve samenwerking met je directe team heb je veel interactie met collega's van andere afdelingen en met onze gewaardeerde opdrachtgevers.


Is Dit Jouw Volgende Stap?

Ben jij klaar om jouw constructieve talenten in te zetten voor uitdagende en diverse projecten? Dan verwelkomen we je graag in ons team!


Wie ben jij?

  • Opleiding: Je hebt een HBO-diploma in werktuigbouwkunde, civiele techniek of een vergelijkbare richting. Of je hebt jarenlange werkervaring waar je trots op bent
  • Softwarekennis: Je bent bekend met SCIA en IDEA, of je staat open om deze vaardigheden te leren


Wat bieden wij?

  • Aantrekkelijk Salaris: Een goed salaris om je dromen waar te maken
  • Riante Vakantiedagen: 27 vakantiedagen en 13 ADV-dagen. Tel maar uit!
  • Gezellige Werksfeer: Een informele en platte organisatie waar je je meteen thuis voelt
  • Afwisselende Projecten: De kans om aan diverse projecten te werken. Geen dag is hetzelfde!
  • Persoonlijke Ontwikkeling: We investeren graag in jouw groei en ontwikkeling
  • Uitstekende Pensioenregeling: Via PME met een premievrije aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering
  • Leuke Extra's: Een jaarlijks budget voor jouw vitaliteit en gezondheid, een loyaliteitsbonus en gezellige bedrijfsfeestjes


Over de opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een veelzijdige alleskunner! 5 bedrijven zijn onderdeel van onze opdrachtgever, zo kan onze opdrachtgever veel dingen waarmaken in de technische wereld. Van het bouwen van staalconstructies tot het verhuren van industriële machines en gereedschappen, bijna niks is onmogelijk voor onze opdrachtgever! Betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid en veiligheid vormen de kern van hun dienstverlening.


Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.